שאלה בקשר לאיפוד נאנו..

שאלה בקשר לאיפוד נאנו..

היי אנשים :) אממ קיבלתי במתנה אייפוד נאנו ..מתאילנד ... עכשיו אממ הדיסק שקיבלתי איתו מראה לי בתיקייה שלו את הקבצים הבאים --> לגרור שירים לא הצלחתי , האייטונס לא כ"כ "מוצא" את האייפוד..לא קורא אותו פשוט... יש למישהו רעיון?? תודה לעוזרים ושבוע טוב :)

יאיר B

New member
אם מה שרואים בתמונה זו תכולת הדיסק המצורף,

אז צר לי לאכזב אותך אבל זה לא איפוד נאנו, אלא חיקוי שלו (וכנראה מוצלח מאוד אם לא זיהית ישר). אני יודע את זה בגלל התיקיה שנקראת AMV Convert tools שאופיינית לנגני מדבקה (AMV זה אחד מפורמטי המוזיקה שלהם). זאת הסיבה שהאיטונס לא מזהה אותו - הוא מסוגל לזהות רק איפוד אמיתי. לנגני מדבקה מעבירים שירים בדרך כלל בגרירה. אני לא יודע למה זה שיש לך לא נותן להעביר בגרירה (העתק-הדבק). את יכולה לנסות לפרמט אותו, אולי זה יעזור (איזו הודעת שגיאה הוא נותן כאשר את מנסה להעביר שירים בגרירה?) הערה: תאילנד זה לא מקום מוצלח לקנייה של אלקטרוניקה. היחס בין מוצרים מקוריים לחיקויים עומד בערך על 1:100 (והייתי נדיב כלפי החיקויים). כנ"ל כל המזרח הרחוק למעט יפאן.

תודה רבה על התשובה..

מאכזב לשמוע חח..אממ ההודעה אומרת שהמחשב לא מוצא את המקום שממנו אני רוצה להעתיק את השיר..מוזר כי הצלחתי לעשות העתק-הדבק למקומות אחרים.. יש איזה מדריך לפרמוט שאני אוכל להשתמש בו? תוודה :)

אממ ובמקום לזרוק 150 שקל יש אולי אולי רעיון

מה אפשר לעשות? כאילו המכשיר עצמו הוא DOK אין איזו תוכנה או משו שתעזור?

יאיר B

New member
אם זה נגן מדבקה סטנדרטי, אז לא צריך שום

תוכנה כדי להעביר שירים אליו. מחברים למחשב (כדאי מאוד דרך USB אחורי), הוא צריך לזהות את הנגן ולפתוח עבורו כונן חדש תחת "המחשב שלי". לכונן הזה מעבירים את השירים שרוצים (בפורמט MP3 כמובן) באמצעות העתק-הדבק. בסיום לנתק בטוח (יש מאמר במאמרי הפורום אם את לא מבינה למה הכוונה). לשים לב שהנגן לא על HOLD. אם את רוצה לפרמט את הנגן: בחלונות - קליק ימני על הכונן שלו, פרמוט. לבחור באפשרות FAT32. אם המחשב לא מזהה את הנגן עצמו, לבדוק במחשב אחר מה קורה. אם גם שם לא מזוהה - כנראה יש בעיה טכנית איתו.

למעלה