שאלה בקשר לאנגליה

א י ט י

New member
שאלה בקשר לאנגליה

אני טס עוד חודש לעבוד דרך חברת דנבר אם יש פה מישהו עם ניסיון מאנגליה שהשתקע שם מספיק זמן , מעניין אותי אותי באופן כללי לדעת אם עדיף לעבוד באנגליה בעבודה מקומית כגון מסעדה (עם המשכורות מינימום של האנגלים) או חברה ישראלית שאני תלוי במכירות שלי ( בהנחה שאני מוכר בינוני) . עוד שאלה האם שכר דירה שאני משכיר בכוחות עצמי , לא באיזור של לונדון , עולה על 300 פאונד לחודש? ועוד שאלה חשובה , האם מישהו פה נתקל בבעיות כשהוא הגיע ללונדון עם כרטיס וואן וויי? ואם יש לי דרכון צרפתי??

כל חברה אבל כל חברה חוץ מדנבר!!!!

אני מוכן לתת לך רשימה של 100 חברות יותר אמינות, טובות, הגונות וישרות מדנבר באנגליה

BullsDuDe

New member
שטויות...

שנה שעברה עבדתי איתם בליברפול והיה אחלה, דנבר זאת לא חברה רעה, מאנשים שלא עבדו בדנבר ועבדו רק באנגליה שמעתי רק דברים טובים עליהם.

shmulikipod14

New member
אני מוכן...

לתת לך רשימה של מאה מגייסים אחרים יותר אמינים, טובים, הגונים וישרים מולדי...

EmGee

New member
אם אתה אזרח צרפתי

אז אתה רשאי לעבוד באנגליה ללא צורך באשרת עבודה.

א י ט י

New member
למה לא טוב דנבר?? זה חשוב

חבר'ה אם יש משהו שאני צריך לדעת זה לדעת שאני לא עושה טעות איתם. על איזה חברות אתם ממליצים באנגליה שלא מוכרות רק ים המלח?? תודה

ravid23

New member
לגבי דנבר

תראה אני לא עבדתי בדנבר אלא בחברה גדולה אחרת אוברברייק אבל עבדנו באותם קניניונים וחנויות יוקרה ויש לי גם כמה חברים שעבדו שם.. הייתי אומר שהתגובות שקיבלת הן נכונות בחלקן מבחינת כסף זה המקום הנכון..דנבר נמצאים ברילוקישנים הכי טובים{הרודס,דבנהמס ועוד}ובעוד החברות חרטא האחרות נמצאות בפרברים של לונדון דנבר נמצאים בלב לונדון{אוקספורד סטרייט} גם השיטת אחוזים שם שונה,אבל שוב מבחינת כסף זה המקום הנכון ועכשיו לדברים הפחות טובים יחס חרא חרא חרא מתייחסים אלייך כמו פאונד מהלך,לא יהססו לפטר אותך או להעביר אותך ממקום למקום ובנוסף הם נוהגים לשנות את שיטת התשלום בכרסמס לרעתך לסיכום אם אתה בא בשביל לעשות כסף נטו לך אליהם אם אתה מגיע יותר בשביל החוויה אז אני מצטרף לכולם כל חברה חוץ מדנבר

א י ט י

New member
אוקיי תודה ועוד משהו

ועל החברה שאתה עבדת בה אתה ממליץ?? מבחינת היחס נגיד... תודה

ravid23

New member
לא ממליץ גם על שלי מבחינת יחס

אצלנו לדוגמא החליטו לסגור את העגלות יום אחרי הכרסמס לא הודיעו לנו כלום ויום לפני פשוט אמרו לנו למצוא עבודה חדשה...אבל זה היה בסוף הכרסמס והכסף הגדול היה בכיס לגבי אוברברייק אני חייב לציין שמבחינת תשלום הם אמינים ביותר ולא החסירו לי פאונד אחד אף פעם אבל גם היחס שלהם לא משהו

EmGee

New member
אם יחס זה מה שחשוב לך

אז אל תלך לעבוד במכירות בחו"ל. אולי תקבל יחס טוב, אבל יש סבירות מאוד גבוהה שלא.

דנבר אחלה חברה

אני גם מזוהה עם החברה דנבר מחברים שעבדו בא - ואין מה לדאוג עושים שם המון המון כסף ושמעתי מחברים שעשו שם עונה שלישית ונהנו עדיף לא להאמין לכל תגובה פה , יש פה אנשים שהם בעד חברה מסויימת

ravid23

New member
דוברת

יש הבדל בן דברים ששמעת לדברים שחווית {בקשר למסקנותייך על דנבר} סתם הערה..

liad182

New member
איך מסתדרים עם הקור באירופה מכירת תמונות?

הרי צריך לעבור מבית לבית עם התמונות וקר עכשיו בחודשים הללו..... איך עוברים את זה בשלום?

ravid23

New member
איך מסתדרים?בצורה הבאה

שני זוגות גרביים גטקס מכנס ארוך חם צוואר מעיל כפפות חצי אצבע{כדי שיהיה אפשרי להעביר תמונות בפולדר תמונות ובגדול בגדים חמים

למעלה