בזהירות כמובן
האמת שזה נורא תלוי בעוגה עצמה - כדי להפוך כך שהעוגה תישאר שלמה היא צריכה להיות במרקם קצת דחוס. עוגה אוורירית מדי תהיה בעייתית (או לחילופין תדרוש יותר מיומנות).
מבחינת טכניקה בד"כ משחררים את הקצוות מהתבנית (מומלץ לשמן לפני זה כדי להקל על החילוץ), מכסים את התבנית בצלחת, הופכים את כל הקונסטרוקציה ובזהירות מרימים את התבנית כך שהעוגה תישאר על הצלחת.
האמת שזה נורא תלוי בעוגה עצמה - כדי להפוך כך שהעוגה תישאר שלמה היא צריכה להיות במרקם קצת דחוס. עוגה אוורירית מדי תהיה בעייתית (או לחילופין תדרוש יותר מיומנות).
מבחינת טכניקה בד"כ משחררים את הקצוות מהתבנית (מומלץ לשמן לפני זה כדי להקל על החילוץ), מכסים את התבנית בצלחת, הופכים את כל הקונסטרוקציה ובזהירות מרימים את התבנית כך שהעוגה תישאר על הצלחת.