שאלה בקשר לארוויזיון

היום בתפוז Live ../images/Emo43.gif

סוזאן ופראן, צמד הזמרות הקנדיות שהיו לקלאסיקה ישראלית מקורית וייחודית, שבות לארץ למסע הופעות קצר - חיבוק חם ואוהב לעם בישראל. במסגרת זו תתארחנה הבנות היום ב-19:00 בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה.
במסגרת שבוע האיכות הלאומי, המרכז הרפואי ת"א במיזם משותף עם מכון התקנים הישראלי ורשת "שילב" להגברת המודעות לאיכות ובטיחות במוצרי תינוקות וילדים, מקיימים כנס לקהל הרחב בנושא בטיחות ואיכות במוצרים לילדים ולתינוקות. הכנס כולל הרצאות והסברים מאנשי מקצוע ומומחים בתחום, תערוכת מוצרים, וכיבוד. הכנס יתקיים ביום חמישי ה- 29.5.03, כ"ז אייר תשס"ג התערוכה תתקיים ברחבת הכניסה של ביה"ח "ליס" ליולדות, המרכז הרפואי ת"א. הכיבוד וההרצאות יערכו באולם ההרצאות של ביה"ח, בבניין המרכזי, קומה 2- חניה חינם בחניון הנהלה, הכניסה מרח´ ויצמן. הכניסה ללא תשלום!!!! לפרטים נוספים

II AM 18

New member
שאלה בקשר לארוויזיון ../images/Emo168.gif

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את הוידאו של השיר של ישראל מהארוויזיון? ואני יודע שזה פורום של מוניקה סקס אבל זה קשור למוזיקה אז אמרתי יאללה נשאל..

Tinkerblack

New member
לדעתי תנסה

עוד איזה שבוע עד אז לדעתי מישהו כבר יעלה את זה לאינטנרט ותוכל להוריד את זהמאיזהשהי תוכנה

Tinkerblack

New member
כן ../images/Emo23.gif

לך לדף הראשי יש שם תמונה של הזוכה תלחץ עליה זה יוביל אותך לדף(היום גיליתי שיש כזה פורום)

Miss Tika

New member
../images/Emo32.gifשנטיפי 2003!!../images/Emo140.gif

שבועות, 5-6-7.6, במעיינות חוגה (לייד בית שאן) פסטיבל שנטיפי מזמין אתכם לחגוג את חג השבועות עם המון הופעות, סדנאות, מדיטציות, צ'אי שופים, טיפולים הוליסטים, ובעיקר אור ואהבה!
בין ההופעות יהיו-יובל בנאי ושלומי ברכה, מוש בן ארי, שבע, מוקי, דיוויד ברוזה, הדג נחש, קורין אלאל, שלום חנוך ומוניקה סקס.. לפרטים, שאלות, וכרטיסים מוזלים(!) במחיר של 195 במקום 240 אתם מוזמנים לפנות אליי במסרים, או לאייסי
69467120 ולפלאפון- 055332601 יום טוף!

the king 25983

New member
עוד../images/Emo32.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

אתמול הייתי בפסיטבל בשקל ביחד עם רן ויעל ואייל והיה ע-נ-ק
ממש נהנתי

the king 25983

New member
מה לא ברור../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

רן(The purple sheep), יעל(yael floyd), אייל(exit_from_here) ואני(the king 25983) היינו ביחד אתמול בפסטיבל בשקל בשדרות.

תפוז Live: למען התלמידים

היום ב-19:30 נארח בפורום אחרי הצלצול את טובה בן ארי, האחראית על זכויות התלמידים במשרד החינוך. הורים ותלמידים כאחד מוזמנים להפנות אליה כבר עכשיו שאלות ולהתייעץ איתה לגבי נושאים הקשורים בבית הספר, ובזכויות התלמידים בו. כולם מוזמנים!

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

איך בונים את זה? פורום עשה זאת במו ידיך
הזמנה להיות מדליקים, בפורום חשמל ותאורה
לקראת שבועות ובכלל, פורום אוכל חלבי
מקום מפגש לתושבי ראש העין באשכול תפוז מקומי
פורום מעריצים לזמרת נטלי אימברוליה גלישה נעימה!

יייייייייייייאאאאאא ../images/Emo168.gif

אאאאאאנננשששייים יייייייייישששש אני לבד בבית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עד מחר בלילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה