שאלה בקשר לאתר של תיקים באפילה

bralon1

Member
שאלה בקשר לאתר של תיקים באפילה

מישהו יודע מה קרה לאתר שהיה בשרתים של up (נראה לי הכתובת הייתה thexfiles.up.co.il) האם הוא עדיין קיים? (למי שלא יודע, התוכנית פורסמה בתוכנית הרדיו של רשת ב, אינטרבית.

scoutlavie

New member
זה אתר של אחד מחברי הפורום

אבל הוא נסגר, בעל האתר- אתה יודע מי אתה- אם נבקש מספיק אז תעלה אותו מחדש? שבוע טוב:)

hrgo

New member
אני בעל האתר (יחד עם חברי). האתר

נסגר עקב אי כדאיות כלכלית. פשוט הישיבה על השרת של UP היתה כרוכה בתשלום. עקב ירידת קרנה של הסדרה (ועקב היעדרותה במשך של כשנתיים מערוץ 2) החלטנו להוריד האתר. אם אני כ"כ מתגעגע אליו - אתה מוזמן לשלם את הדומיין (בסביבות 40 ש"ח אם אינני טועה) והאתר יעלה. הן כל החומרים עדיין שמורים אצלנו). נחמד שעוד זוכרים את האתר שלי ושל חברי... שבוע טוב לכולם

אני אמנם לא הכרתי את האתר אבל

אשמח לראותו. אפשר להעלות את האתר לכל מיני שרתים חינמיים כאלה שמפרסמים באתר בתמורה לשירות האחסון.

hrgo

New member
ניסינו גם באתר חינמי אך היו בעיות

רבות. לוחצים על קישור א' וזה פותח קישור ב' וכו' וכו'

DarlingAdam

New member
תוכל לבקש מתפוז,

ואני אתמוך בבקשתך. הם נותנים שטח איכסון לפורומים, והתנאים די בסדר - בלי MP3 וכו'. :) בקש מהנהלת הפורומים, בעיקר אפרת :)

orityemini

New member
זה לא צריך לעשות בעיות....

יש לי אתר פרטי הקשור לאוניברסיטה שאכסנתי אותו בשרת חינמי, וחוץ מבעיות מינוריות ופירסומות, הכול עובד יפה... יש לך עדיין את החומר של האתר? אומנם אין לי יותר מדי זמן לאחרונה, אבל אני אוכל להעיף בזה מבט ומי יודע, אולי נוכל להחזיר עטרה ליושנה. אורית.

hrgo

New member
בלנ"ד נשקול העניין. אך אין באפשרותי

ובאפשרות החצי השני לעדכן את האתר כפי שעשינו בימים עברו. שנינו התברגנו והפכנו עסוקים. אבל נראה מה ניתן להיעשות...

orityemini

New member
תשלח לי את המלל, רק תבדוק כמה...

זה שוקל. לפי דעתי זה לא צריך לשקול יותר מדי אבל ההוטמייל שלי רגיש למשקל עודף...צריך לשנות לגמרי את הפורמט, ועזוב את מרדכי, אני כבר מאז הספקתי ללמוד איך לבנות אתרים. המלל זה מה שחשוב...ורצוי בקבצי וורד. שבת שלום, אורית.

למעלה