שאלה בקשר לבגדים בצבא (בנות)

veredvered

New member
שאלה בקשר לבגדים בצבא (בנות)

מישהו יודע עם איזה חולצות מותר להסתובב בטירונות ובשירות עצמו? הכוונה לחולצות שמתחת למדים. אני יודעת שהן צריכות להיות בצבא לבן או זית השאלה היא אם מותר חולצות גזורות (מלמעלה)? אם יש עדיפות כלשהי (על סמך נסיון) לסוג מסויים של חולצות? ועוד שאלה.. עם איזה נעליים עדיף לבוא ביום של הגיוס? נעלי ספורט או סנדלים? (אני ג´ובניקית)

Springy

New member
תשובה

בעיקרון חולצות לבנות או בצבע זית. אני לא סגורה אם יש פקודה רשמית בנוגע לצווארון. נדמה לי שבטירונות אמרו לנו משהו על זה שהחולצה לא אמורה להיות נראית לעין מתחת לבגדים, אבל אף פעם לא ראיתי מישהי שהעירו לה על חולצה שרואים או על מישהו שקיבל תלונה על זה... בעיקרון קחי חולצה פשוטה, לטירונות הכי טוב חולצת חצי שרוול פשוטה, כי יהיו לכן שיעורים (למשל קרב מגע) שעושים על "חצי ב´" - שזה מכנסי ב´ וחולצה לבנה. אם תבואי עם חולצה גזורה שרואים שהיא גזורה, בטח יעירו לך. מבחינת החולצה עצמה, על מדי ב´ הכי נוח לי עם חולצת טי לבנה, ועל א´ אני הולכת עם חולצת בטן לבנה, כי בכל מקרה לא רואים וזה יותר נוח. בסה"כ - זה עניין של תחושה אישית. יש המון בנות שנוח להן עם גופיות... לגבי נעליים - בואי עם נעלי ספורט. בכל מקרה בשיעורי מד"ס תצטרכי לנעול נעלי ספורט, וחבל להיסחב עם שני זוגות נעליים.

עוד מעט

New member
אני חושב שכדאי לך לבוא עם נעלי

ספורט וכמה חולצות לבנות ליום הגיוס... את החולצות הנוספות ואת הצבע שאת צריכה את תביני בבקו"ם...

למעלה