שאלה בקשר לבדיקה הרפואית

Snapple

New member
שאלה בקשר לבדיקה הרפואית

היי כולם! אני כבר כתבתי פה ומי שהבין מהשאלה הקודמת יש לי קצת בעייה בלחשוף את עצמי לאנשים זרים. אני שמעתי שצריך בבדיקה הרפואית שלפני הגיוס להתפשט או משהו כזה זה נכון?? ואם זה נכון ואני לא מסכימה להתפשט מה ייעשו לי? תודה מראש!

ריקו`

New member
תראי, אמנם אני לא בת,

אבל גם לי היה מאוד מאוד מאוד לא נוח להתפשט, ואצל בנים הרופא בודק גם... בקיצור, תראי, מה שקורה זה שהוא שואל קודם שאלות, בסה"כ חוזר על השאלון הרפואי, ואז הוא מודד לחץ דם ודופק כמה פעמים, אח"כ יש חדר קטנצ´יק עם וילון, שם צריך להתפשט ולהישאר בתחתונים (ובנות עם החזיה), הוא יגיד לעמוד, לשבת, לגעת עם הקצות אצבעות בריצפה בלי לכופף רגליים.. וזהו אח"כ יבוא רופא אחר, יעשה את אותה בדיקה בדיוק, ואז יגידו לך להתלבש ויגידו לך מה הפרופיל חוצמזה תראי א זה ככה: שני רופאים, שהתפקיד שלהם דורש מהם לראות כמה עשרות/מאות בני נוער ערומים, אחד כל כמה דקות, את שניהם את לא מכירה, ולא תראי אותם יותר בחיים, ככה שצאי מהלחץ והכל יהיה בסדר חוצמזה אם תהיי לחוצה גם הדופק שלך והלחץ דם ישתנה, אז זה לא שווה לך
בהצלחה! ריקו`

טל עדתו

New member
הנה כמה דברים ...

דבר ראשון - למה את מתכוונת בדיקות רפואיות לפני הגיוס? את מתכוונת ביום חיול בבקו"ם? כי אם כן...אז אין לי מושג מה קורה שם. אבל אם את מדברת על הצו ה1 - על זה אני יכולה לענות לך - זה ממש לא בעירום מלא!!! את נשארת בתחתונים וחזיה (אולי אם תדמייני שזה בגד ולא תחתונים וחזיה זה קצת יעזור לך...) עוד נקודה למחשבה - אני יודעת שיש לך בעיה לחשוף את גופך והכל...זה די בעיה של רוב הבנות...באמת רוב הבנות מדברות על כל עיניין המקלחות בטירונות והכל...אבל מה לעשות מן הסתם הרגע שבו תהיי במקלחת בטירונות עם עוד בנות...לא תהיי לך דרך להמנע מיזה...את לא היחידה שמרגישה מבוישת מכל העינין, זה הרוב הגדול של הבנות...אבל עם הזמן מתגברים ורואים שזה לא כל כך נורא (ציטוט של חברה שלי שהתגייסה לפני כמעט חודש...) מקווה שעזרתי, יהיה טוב!
טל.

Snapple

New member
אבל יש מחיצות במקלחות לא?

שמעתי שיש מחיצות או ווילונות או משהו בטירונות זה נכון?

נראה לי שבחלק מהבסיסים...חוצמזה

בלשכת גיוס הייתי צריכה לעמוד מול רופא עם תחתונים....אבל הייתי יכולה לבוא עם טייץ...אבל לא היה בא לי לסחוב את זה באוטובוס...חוצמזה..שהרופא הזה רופא אלפי בנות ביום עם תחתונים.. והיתי צריכה להוריד את החזיה מול רופאה חיילת כזאת! פעם בכלל היו בודקים את החזה שני רופאים.. זה אומר שהשתפרו קצת..כל הכבוד להם אבל באמת זה לא משנה..גם בטירונות -תאמיני לי שכל הבנות שם יחפצו בגוף נקי מאשר להסתכל על בנות אחרות! ככה אומרים לפחות..

סתםחח

New member
...

רמת ההתפשטות תלויה ברופא, יש כאלה שמאשרים להיות עם טייטס קצר (בודקים לך דופק ליד המפשעה) ויש מקומות שצריך להוריד גם חזיה. בקשר למקלחות - ממה שאני יודעת מחנה 80 - אין, צריפין - יש

למעלה