שאלה בקשר לבובת פיתום.

sagi080

New member
שאלה בקשר לבובת פיתום.

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אם לא בבקשה תפנו אותי לפורום המתאים. אני גר בכפר סבא, ואני רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות בכפר סבא, שבה אפשר לקנות בובת פיתום (הבובה מעץ שמזיזים לה את הפה ומדברים מהבטן) ואם לא בכפר סבא, אז באזור, ואם לא אז איפה שהוא בארץ חחח תודה לעוזרים :) ושבת שלום!
נ.ב פירסמתי גם בפורום "כפר סבא" אך לא ענו לי...

קודם כל אתה יכול לדבר מהבטן עם כל בובה.

דבר שני - אני יודע לאיזו בובה אתה מתכוון ספציפית. חוששני שלא מוכרים בובה כזאת בארץ.. אך אתה יכול למצוא בובנאי מהארץ שמתמחה בזה והוא יכין לך לפי הזמנה והעלות תהיה גם בהתאם.. את הבובה תוכל לרכוש דרך האינטרנט, דרך ebay או amazon.

ooommmr

New member
שלום!

שלום! בארץ יהיה לך מאוד קשה למצוא חנות שמוכרת בובה כזאת. הייתי מציע לך או -באמת לרכוש בובה דרך אחד האתרים בחו"ל, או- להזמין מאחד הבובנאים בארץ- מה שיתן לך אפשרות לעצב בעצמך את הבובה (הכוונה לבובנאים שעובדים עם מנגנונים וחומרים קשים) [אירינה ליצקי וטניה דיקוב] ו..... אלכסנדר מרגולד שהוא בעבר היה חי בארץ, אך לאחרונה הוא עבר לקנדה, (אם תהיה לך להזמין ממנו בובה, לטעמי הוא האפשרות הכי טובה.) אני מצרף קישורים לבלוג של אלכס ולאתר של אירינה. בהצלחה, עומרי

sagi080

New member
תודה רבה לכם

הפנתי תגובה לאירינה, אחכה לתגובתה, אך אם עדין מישהו מכיר חנות כזו או אחרת, מוזמן להשאיר תגובה. תודה!

למעלה