שאלה בקשר לבונוס של ה-50$

שאלה בקשר לבונוס של ה-50$

1. כמה FPP אני צריך לצבור? 2. האם יש מגבלת זמן? תודה

ereuveni

New member
אם אתה מתכוון ל-PS

אז צריך לצבור 500 נקודות תוך חצי שנה. נקודה אתה מקבל על כל קופה שעולה על 8 דולר. ט.ל.ח

modz0r

New member
תשובות

על איזה בונוס אתה מדבר.. ה-50$ של ההפקדה, או מה שאחד מהמשתמשים פה מפרסם? בבונוס של ההפקדה אתה מחוייב לצבור 500FPP בשביל לקבל את ה-50$ בונוס תוך חצי שנה (ב-Cashier יש אפשרות לראות את המצב), אחרת הבונוס נעלם. ב-50$ שזה שפה מפרסם, אין צורך לצבור FPP, ואני רק מזכיר שזה לא מבצע של Pokerstars או של הפורום או משהו כזה, אלא של Pokerstrategy, שעובדים עם כמה אתרי פוקר שונים.

אם כך

בכל שלב ניתן למשוך את הכסף? (אני לא מעוניין למשוך כרגע, אבל אני רוצה לדעת)

modz0r

New member
האמת, אין לי שמץ.

יכול להיות שטעיתי במה שכתבתי בתגובה המקורית, כי עכשיו שאני חושב על זה, זה הגיוני שצריך לשחרר את הבונוס בשביל שיהיה אפשר למשוך את הכסף. תבדוק אם יש לך אפשרות ב-Cashier לבדוק את המצב של הבונוסים שלך. במידה וזה רשום שם, אתה באמת צריך לשחרר את זה בעזרת FPP.

הנה החלון Bonus History

שמתקבל מלחיצה על הכפתור Check My Bonus Status אין שום מידע בטבלה הזו, מה זה אומר על הבונוס?

ereuveni

New member
בונוס הפקדה או 50$ חינם?

אם זה בונוס הפקדה יש כמה אפשרויות: 1. כבר עברה חצי שנה ולא צברת את הניקוד 2. כשהפקדת לא הקלדת את הקוד שמקנה לך את הבונוס 3. זאת לא הפקדה ראשונה (הבונוס ניתן רק על ההפקדה הראשונה אם אני לא טועה) בכל מקרה כדאי לך לכתוב לתמיכה של PS מייל, הם מאוד נחמדים ועונים מהר. אם זה ה-50$ חינם, גם לי אין מושג...

milor77

New member
תשובה מדויקת

אם אתה בוחר לקבל את הכסף בפוקר סטארס אתה צריך לצבור 500 נקודות תוך חצי שנה אחרת הכסף נעלם אם אתה בוחר בפול טילט הם לא יתנו לך למשוך את הכסף עד שלא תעשה 500 נקודות אבל הוא לא נעלם בנוסף בםול טילט אתה מקבל עוד 50$ על כל 100 נקודות שאתה עושה כך שאחרי 500 נקודות יש לך 100$ בחשבון ש-50 מהם אתה יכול למשוך

למעלה