שאלה בקשר לביטוח לאומי

שאלה בקשר לביטוח לאומי

שבת שלום לכולם/ן! אני חד- הורית מבחירה, לא בקשר עם אבא של התינוקת, לא תבעתי מזונות ולא מתכוונת. אני עובדת משרה מלאה, מרוויה 3700 ש"ח. האם אני זכאית למשהו מביטוח לאומי? אני מרוויחה טיפה יותר משכר מינימום, אבל עדיין זה קשה. אני מחפשת עכשיו משהו להכנסה נוספת, אבל שיהיה גמיש ונוח. בתודה מראש

על פי מה שאני יודעת הם משלימים לשכר מינימום

אבל לא בטוחה, את צריכה לבדוק עם ביטוח לאומי ו/או אני משוכנעת שאחת הנשים כאן תענה לך במדיוק, בהצלחה אילנה

תגובה

משכורת שלך עוברת את שכר המינימום לפי החוקים לא מגיע לך כלום מביטוח לאומי.

פקידונת

New member
פזית, טעות בידך. היא כן זכאית!

כל זמן שהכנסות של חד הורית לא עולות על 5.000 שקלים, היא זכאית לקצבת "השלמת הכנסה". אני הרווחתי כ- 4.000 שקלים, וביטוח לאומי הוסיפו לי כ- 400 שקלים כל חודש. כדאי לפנות לסניף הקרוב, ולבדוק זכויות. לא לסמוך על ידע של אחרים.

m i c h a l i

New member
פקידונת צודקת - ואני מבקשת לא לתת עיצות

בפורום אם אתם לא ממש יודעים - לעיתים אתם טועים וגם מטעים וחבל. לפעמים עדיף לא לענות מאשר לענות תשובה לא נכונה בעינייני מוסדות/משפטים/ביטוח לאומי. אז כפי שפקידונת אמרה - ובצדק - ייתכן ואת זכאית להשלמת הכנסה. פני לביטוח הלאומי והגישי בקשה מתאימה. הם כבר יכוונו אותך לגבי הטפסים והמסמכים השונים שעליך להציג. באם תקבלי קיצבת השלמת הכנסה תהיי זכאית להנחות נוספות בעירייה ובסיוע בשכר דירה בתנאי שאת עומדת שתנאי הזכאות.

הי פקידונת

ראיתי את תגובתך בפורום חד הוריות ואני חושבת שאולי תוכלי לעזור לי.זה בנושא השלמת הכנסה.אשמח לשוחח איתך. אני חדהורית .עובדת. לא מקבלת אף קיצבה. לא מזונות. לא סיוע בשכד. ולא מסתדרת. אודה לך אם תכתבי לי במסר מס טלפון שלך. תודה

למעלה