סטפאין מול רצועות מהנסיון שלי:
סטפ אין: א. אם אני לא טועה... מיועד רק לנעליים קשיחות. ב. סטפ אין אחלה נעילה מהירה! אתה מניח את הרגל, לוחץ והתחברת! ג. חסרון - ברוב אתרי הסקי ידרשו ממך לחבר רצועה לבורד זה כדי למנוע סכנות שאם בורח לך הבורד מהרגל - הוא לא יכנס לצלעות של גולש אחר או יפצח ראש למישהו על ההר... רצועות: מנסיון שלי - לא אהבתי.
תמיד הייתי צריכה להלחם כל פעם בסגירה שלהם והכי יאוש זה שצריך להוריד כפפות בשביל זה והרבה פעמים - דורש ממך גמישות ואקרובטיקה לחבר אותן כשאתה ישוב... 2. כמובן שרצועות זה החיבור הבטוח יותר במיוחד אם יש לך ביינדינג עם תמיכה אחורית לעקב - זה שילוב מאוד נוח ובטוח לגלישה. 3. עוד חסרון אחד רציני - שכל פעם בקטעים שצריך לצעוד כדי להגיע לרכבל - צריך לשחרר את הרצועה (-שוב התעסקות). וכל פעם שמגיעים לרכבל - צריך לשחרר רצועה (-התעסקות נוספת!). בקיצור - המון התעסקות עם הרצועות וזה ממש לא נוח!! בסטפ-אין - זה מאוד מהיר ולא כרוך בשום התעסקות ואתה תמיד יכול בשניה אחת להוריד ממך את הבורד, משתי הרגליים ולצעוד איתו בניחותא ביד! אם אתה עם רצועות - תמיד תתעצל לשחרר שתי רגליים ואז תמצא עצמך צועד תוך כדי גרירת רגל אחת מחוברת לבורד...
לא מכירה את האופציה השלישית שציינת...