שאלה בקשר לבינדינגס

shayr69

New member
שאלה בקשר לבינדינגס

בינדינגס - FLOW, STEP-IN, או רצועות? בלי קשר למחיר מישהו יכול להגיד לי חסרונות ויתרנות של STEPIN... תודה.

dorflwirt

New member
בינדיגס

1. FLOW אין לי מושג- אף פעם לא ניסיתי. השמועות טוענות שזו האופציה העדיפה (וכמובן יותר יקרה) 2. בין שתי האופציות הנותרות: אני ניסיתי את שתיהן ועדפתי האישית- רצועות!!! לא ממש הצלחתי להסתדר עם ה-STEP-IN יכול להיות שזה ענין של זמן והסתגלות, אבל פשוט לקח לי המון זמן להתפס עם הנעלים לחיבור. עם הרצועות לא היתה לי שום בעיה, פשוט יושבים וסוגרים!!! אין בעיות בכלל ואפילו לא תלוי בכמות השלג שהצטברה על הבינדיגס( גם שגלשתי בPOWDER קל לפתוח ולסגור בלי בעיה דבר שנראה לי ממש בלתי אפשרי ב-STEP-IN) אני גולשת כבר 4 שנים (שנה ראשונה גרתי באתר סקי וניסיתי את רוב סוגי הציוד) וזו רק דעתי האישית. ישנם הרבה מאוד גולשים שמשתמשים בSTEP-IN ועושה רושם שבמסלולים רגילים חיבור בשיטה זו באמת יותר מהירת כמו כן ברוב השכרת הציוד משתמשים בשיטה זו- כנראה יותר זול, לא בהכרח יותר נוח. לסיכום - המלצתי רצועות!!!

רוזוב

New member
STEP IN של BURTON

יש לי סטפ אין של בורטון שעובד בשיטה של מגרעות בצידי הנעל ( סוליה רגילה ואפשר להשתמש בנעל גם עם רצועות ). יש לי ביינדינג עם תומך אחורי, אחיזה מצויינת על הנעל - לא זז מילימטר, ולוקח לי בערך שניה אחת לחבר את הנעל - 2 שניות לנתק. לדעתי מצוין. טל.

alonaski

New member
סטפאין מול רצועות מהנסיון שלי:

סטפ אין: א. אם אני לא טועה... מיועד רק לנעליים קשיחות. ב. סטפ אין אחלה נעילה מהירה! אתה מניח את הרגל, לוחץ והתחברת! ג. חסרון - ברוב אתרי הסקי ידרשו ממך לחבר רצועה לבורד זה כדי למנוע סכנות שאם בורח לך הבורד מהרגל - הוא לא יכנס לצלעות של גולש אחר או יפצח ראש למישהו על ההר... רצועות: מנסיון שלי - לא אהבתי.
תמיד הייתי צריכה להלחם כל פעם בסגירה שלהם והכי יאוש זה שצריך להוריד כפפות בשביל זה והרבה פעמים - דורש ממך גמישות ואקרובטיקה לחבר אותן כשאתה ישוב... 2. כמובן שרצועות זה החיבור הבטוח יותר במיוחד אם יש לך ביינדינג עם תמיכה אחורית לעקב - זה שילוב מאוד נוח ובטוח לגלישה. 3. עוד חסרון אחד רציני - שכל פעם בקטעים שצריך לצעוד כדי להגיע לרכבל - צריך לשחרר את הרצועה (-שוב התעסקות). וכל פעם שמגיעים לרכבל - צריך לשחרר רצועה (-התעסקות נוספת!). בקיצור - המון התעסקות עם הרצועות וזה ממש לא נוח!! בסטפ-אין - זה מאוד מהיר ולא כרוך בשום התעסקות ואתה תמיד יכול בשניה אחת להוריד ממך את הבורד, משתי הרגליים ולצעוד איתו בניחותא ביד! אם אתה עם רצועות - תמיד תתעצל לשחרר שתי רגליים ואז תמצא עצמך צועד תוך כדי גרירת רגל אחת מחוברת לבורד...
לא מכירה את האופציה השלישית שציינת...

aloner5

New member
FLOW איכותי או לא ???

אני משתמש ב FLOW כבר 3 שנים.. לגולש מתחיל הם מצעים את העבודה. פשוט תענוג
אבל אחרי 3 שנים אני שוקל להחליף, אני שם לב שהם מתחילים להגביל אותי.אין מה לעשות האחיזה שלהם ברגל לא כמו רצועות שנותנות אחיזה יותר טובה וכתואה מכך אחיזה יותר טובה בשלג. אבל מה.. בחרמון שישמושי מאוד מאוד במיוחד שאתה מנסה חחזור לשיאון מהרכבל...

למעלה