שאלה בקשר לבינה של המכונות

שאלה בקשר לבינה של המכונות

איך זה שאין למכונות אגו? הריי רואים שיש היררכיה מסוימת אצלהם. ז"א שיש דרגות שם. אם נשווה את המכונות לחרקים שאותם הם מחקים במידה מסוימת. אז אולי המקור הוא המלכה של הקן? והשאר הם הפועלות? ושוב, אם יש למקור(AI) בינה, הוא בטוח חושב על תכלית. אז מה התכלית שלו? הישרדות בלבד? לשם מה? בשביל מה מכונה צריכה להתקיים? אין לה רגשות, אין לה חלומות להגשים. רק שימור עצמי. אז למה האדריכל אומר לניאו ב"חדר הטלוויזיות" שיש סוגי הישרדות שהם לא מוכנים לקבל, ואפילו במחיר אובדן קיום המכונות? זה נוגש את חוק השימור. מה שמצביע על חוסר תכלית של מכונה בכלליות. אין לה שאיפות ואין לה בסיס מוצדק לקיום עצמאי. הארות והערות, התקבלו בברכה.

CAT4

New member
חוק השימור

החזק שורד למכונות אין אגו ואין הירחיה כי יש רק אינטלגנציה אחת כל השאר הם רק חלק מאותה מכונה גדולה יותר בדיוק כמו בגוף שלך יש לך מוח אחד שאומר לשאר החלקים בגוף מה לעשות ואתה לא מוצא את עצמך מנסה ללכת כשאר הרגל מסרבת לזוז בגלל בעיות הירכיה או מוסר

CAT4

New member
אני אשאל אותך

למה את חיי בעולם הזה מה מונע מימך לקום ולצעוד לתוך רמלאה עם השלט אני סונא ערבים ? אותו עיקרון בדיוק " חוק החיים שלך " או הרצון שלך להישאר קיים ככה גם למכונות הם רוצות להמשיך ולחיות

אתה מכליל לפי המכנה המשותף הנמוך?!

יש דברים עליהם אני מוכן למות. וזה משתנה מאדם לאדם. גם אצל החי זה משתנה. וגם במטריקס האדריכל אמר לניאו שהם לא מוכנים לשרוד בכל מחיר.

Gray PaIadin

New member
הוא אמר משהו אחר...

שיש רמות הישרדות שהם מוכנים לקבל. מה שנראה לי שאומר פחות חשמל.

למעלה