בנוגע לבישול עם חלב סויה
יש לנסות ולבדוק איזה סוג חלב מתאים... (אל אל אל) חלב צוריאל לא תמיד מתאים לפשטידות מבוססות חלב, למשל, מאחר שאינו נקרש כמו חלב סבל. יתכן שעדיף למטרה זו להשתמש באלפרו (בוזזזזז). המתכון לביצה: (שני, תקני אותי אם אני טועה בכמויות) חצי כוס מים פושרים. כף שמן. 1-2 עמילן (קמח תפו"א או קמח תירס) 1 כף קמח רגיל. יש לשים לב שהמים לא יהיו חמים מדי, אחרת העמילן מתקשה בהם. המטרה היא ליצור תערובת של הכל ולערבב אותה לאחר מכן עם שאר החומרים, כך שעמילן יתקשה בתנור בעת החימום וכך יקנה מרקם יציב לעוגה\פשטידה.