שאלה בקשר לבניית האתגרים

TA2020

New member
שאלה בקשר לבניית האתגרים

בכל פרק של הישרדות יש אתגר כלשהו. בחלק מהאתגרים הפרס הוא חסינות ובחלק הפרס הוא אוכל, מים, אש, מכונית ועוד ועוד... השאלה שלי היא איפה ואיך בונים את האתגרים? איך השבטים יודעים להגיע למקום של האתגר? לדוגמא יש אתגרים עם בריכות של מים אז בונים את הבריכות או שהן נמצאות שם כבר ככה מתחילת הצילומים?

אני רק מנחשת

הם בונים אתגרים לפי מה שהלוקיישן מספק להם. אם יש אגם ישתמשו בו, אבל לא נראה לי שהם בונים בריכות. לגבי המיקום, יש את צוות ההפקה שמדריך אותם לאן להגיע, או מפה שהם מקבלים. ראיתי תוכנית ב E, 101 הסודות השמורים ביותר, וקצת התבאסתי על השרדות, סיפרו שם שיש צילומים מסויימים שהם צריכים לעשות מהאויר, ובגלל שהצלמים על הקרקע מפריעים, אז הם משחזרים עם כפילים/אנשים שלו מתמודדים. (דיברו בעיקר על אתגרים שהם עושים בים). וגם סיפרו שלפעמים מסיעם אותם לבית דין ברכבים עם מזגן. קצת גורם לך לחשוב מה עוד הם לא מספרים, מה עוד הולך שם.

TA2020

New member
בפרק של היום ששודר בAMN ג'ף אמר

שיש להם צוות מיוחד שבונה את האתגרים והראו את המפקח על הצוות שהוא עם תואר בבנייה או משהו כזה ושהוא והצוות שלו בונים את כל התאגרים. בקשר למה שאמרת שהם מצלמים שוב, זה באמת קצת מוריד מחווית הצפיה. מה גם שבכל אתגר מראים אנשים שעוישם את זה (מראים להם רק את הגוף בלי הפנים) אז בטח הם גם משלבים את זה בעריכה של האתגרים עצמם...

D e l i l a h

New member
לא יודעת םא זה עונה לך אבל בכל זאת

ראיתי סירטון של ג'ף [המנחה] במהלך צילומי הישרדות סין [אל דאגה אין ספוילרים] באחד מהסירטונים הוא הראה וסיפר על האתגרים.. הוא אמר שחלק מהמקומות של האתגרים נורא קרובים או אפשר ליסוע במכונית, אבל חלקם ממש רחוקים ואי אפשר להגיע לשם עם מכונית \ מטוס\ כל השאר [צוות ההפקה מן הסתם לא המתמודדים] והוא הראה את הדרך לאח האתגרים שהייתה מאוד ארוכה.. אני משערת שהמתמודדים מקבלים מפה איך להגיע עם הסירה.. את האתגרים אממ לא נראה לי שהם בונים במיוחד בריכת מים או משהו כזה, בטח הם מוצאים איזה אגם, ביצה, משהו כזה.. כל האתגרים מקוריים של צוות ההפקה ותינון אתגרים, הם חושבים על כל האתגרים ומבצעים אותם.. אין לי מושג איך בונים אותם אבל אני משערת שהם שוכרים להם צוות...

למעלה