שאלה בקשר לבקבוק של קוקה קולה

advil01

New member
שאלה בקשר לבקבוק של קוקה קולה

שלום לכולם. שמתם לב שלאחרונה חברת קוקה קולה החלה להוסיף תחתיות פלסטיק שחורות לבקבוקים המשפחתיים. כמו שהיה פעם. סביר להניח שהתוספת עולה יותר כסף מאחר ונוספים חלקים לכל בקבוק, כמו דבק והפלסטיק השחור שמלמטה. מישהו יכול לחשוב על סיבה הגיונית לשינוי ? למרות שזה נשמע מצחיק, אנא התייחסו ברצינות. תודה
 

scalla

New member
שהנוסטלגיה תחזיר לקוחות../images/Emo35.gif

זה ממש לא בהכרח יותר יקר. כי גם העיצוב של התחתית של ה"בקבוק" ולא הפלסטיק השחור יותר זול. חוץ מזה, השאלה גם אם זה מפעל של קוקה קולה שמייצר את הבקבוקים או שלא כי אם לאו, יכול להיות פשוט שהם קיבלו הצעה יותר זולה.
 

engel21

New member
אכן קוקה קולה מייצרים את הבקבוקים..

והדרך לעשות זאת (סתם בשביל הידע הכללי) היא בעזרת תבנית של צורת הבקבוק שהפלסטיק מנופח לתוכה עד ההתקשות...אז התוספת השחורה למטה היא אכן תוספת מחיר בשבילם השאלה היא אם הבקבוקים החדשים עם הנסוטלגיה השינה עולים יותר כי אם כן זו התשובה- בטוח שהמחיר שנקבע לקונה מנפיק רווח לחברה כי אפילו אם יעלו את המחיר בשקל זה רווח עצצצצוווםם בהשוואה לעלות הפלסטיק והדבק הנוספים....מתמטיקה פשוטה של 1ש"ח למשל כפול ביליארדי הבקבוקים שיוצאים למדף.... ותחשבו על זה:)
 
ואולי פשוט..../images/Emo97.gif

עשו קצת סדר במכסנים ומצאו איזה מלאי של כמה אלפי בקבוקים...אתם יודעים...אז עד גמר המלאי...תהנו מהנוסטלגיה הלא אסתטית הזו... יפעת שגב מנהלת הפורום
 
למעלה