שאלה בקשר לבת שלי - דחוף

לילי11111

New member
שאלה בקשר לבת שלי - דחוף

הילדה שלי בת חמש כמעט ותפסתי אותה כבר כמה פעמים שוכבת על הכרית עירומה אני חושבת שהיא מאוננת ניסיתי לדבר איתה על זה אני לא יודעת איך לפתור את הבעיה האם אני צריכה להגיד לה להפסיק מיד ולנקוט כל מיני פעולות לשים לב לכך או שאני אמורה לתת לה לעשות מה שהיא רוצה, לדעתי זה כבר כמעט חצי שנה רק שלא שמתי לב לדבר מחפשת תשובה דחופה ביותר

moshavnik11

New member
דבר ראשון...

דבר ראשון את חייבת להיות בטוחה שהיא עושה זאת, למשל ללכת אחריה וכשהיא שוכבת אז תבדקי אם היא באמת עושה כי יש הרבה ילדים קטנים שסתם אוהבים ללכת עירומים.

ofra176

New member
אפשר להרגע..

ילדים מאוננים בכל גיל, היה על זה שרשור כאן לא מזמן. זה חלק מההתפתחות שלהם, והכי חשוב - לא להעביר מסר שמשהו לא בסדר. אפשר להסביר שאת זה עושים בפרטיות, ולא בנוכחות "קהל" וזהו.

yaronxx

New member
מצטרף לתגובה של עופרה

ד"ר רודי היה הראשון שאמר בפרהסיה לפני הרבה שנים שהיצר המיני מופיע כבר אצל תינוקות. בחברה שלנו זה נחשב משום מה להפרעה או סטייה והורים שנבהלים מגילוי התנהגויות מיניות אצל ילדיהם גורמים להם תיסכולים וסיבוכים. גם לדעתי אין לאמר לילדה שהיא עושה משהו אסור או לא טוב אלא רק להסביר שלא נעים שתהיה ערומה ליד חברים או אנשים אחרים. כדאי לאפשר לה להתנהג כרצונה בחדרה ורק לשים לב שזה לא הופך להיות אובססיבי

faith2

New member
מצאתי קשיור לדיון שהיה...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=900&msgid=44495030 ובאמת אין לה מה לדאוג....זה לא בא מהקטע של סיפוק מיני או משהו....הם פשוט נוגעים במקום ש"נעים" להם....אין כאן עניין של מיניות. והמלצה, אל תקפצי למסקנות- תבדקי אם היא באמת עושה את זה....כי כמו שאמרו- הרבה ילדים קטנים אוהבים להסתובב עירומים...

a s t r o

New member
שתאונן

זה טיבעי זה אינסטינקט של הגוף אבל פשוט תלמדי אותה לעשות את זה בפרטיות זה הכול

שתואונן בכיף

שלום לך ., ביתי בת ב6 גם מאוננת והיא התחילה בערך בגילה של ביתך . אני לא אמרתי לה כלום .,ולא אומרת כי זה תהליך טיבעי ומוכר ,אסור להגיד לה כלום רק תקפידי על כך שהיא עושה את זה במיטתה ולא ליד אנשים .,ועים היא לא עושה את זה ליד אנשים אז אל תעירי לה ביכלל .

את רוצה ליצור לה בעיות אישיות

עם עצמה או מול אחרים? אז מה אם היא מאוננת? כל עוד היא עושה את זה בחדר שלה ולא מול אנשים אחרים שתהנה! ההגדרה הראשונית שלך היא מוטעית מפני שזו לא בעיה ואם תגידי לה שזה פויה, יהיה לה דימוי עצמי נמוך. היא לא תיגע בעצמה, לא תאהב את עצמה ותהיה לה בעיה להיות עם גבר כי זה "פויה" יש לי אחות שתאמיני או לא התחילה לעשות את זה מגיל חצי שנה! היום היא בת שנתיים וממשיכה עם זה. אף אחד לא עוצר אותה או מפריע לה. היא גם קטנה כדי להבין שדבר כזה עושים כשנמצאים לבד וגם, בגיל הזה היא פשוט לא נמצאת לבד. זו לא בעיה וזה לא אסון.

תשובה

לפי דעתי ככול שתעירי לה היא תמשיך זה גיל שהם מכירים את הגוף שלהם שכנה שלי סיפרה שהיא עובדת במעון ויש שם ילדה כמו שלך מאוננת מזיעה ונירדמת את צריכה לתת לה לבד להפסיק

למעלה