שאלה בקשר לגורה

omfgstfuplz

New member
שאלה בקשר לגורה

מצאנו אתמול גורה קטנה, כנראה בת פחות משבוע) משוטטת ברחוב והחלטנו לקחת אותה עד שימצאו לה בית אחר. השאלה היא מה לתת לה לאכול ולשתות? תודה לעונים

Sweet Fantasy

New member
גורה בת פחות משבוע

לא יכולה להסתובב לבד ברחובות. אולי בת חודש וחצי ככה, לא פחות. לתת לה אוכל לגורים (לא אמרת גורה של מה) ומים.

omfgstfuplz

New member
אין לה עדיין שיניים

וזאת גורה של כלב בינתיים היא מתעניינת רק בחלב ולא במים

Sweet Fantasy

New member
אז איך היא הסתובבה?

היא לא אמורה ללכת בכלל (ואם כן אז ממש בקושי) בכל מקרה אם היא יונקת צריך לקנות תחליף חלב לגורי כלבים בחנות חיות, ולתת בבקבוק. רצוי לקחת לבדיקה וטרינרית ולקבל ייעוץ - שעות האכלה לפי גילה. אפשר תמונה שלה?

omfgstfuplz

New member
אנחנו לא יודעים

היא באמת לא מצליחה ללכת כראוי והיא כמעט נדרסה על יי הגיס שלי. בינתיים עד שנלך לחנות חיות מותר לתת לה חלב ושמנת? ואין לי מצלמה שלה

Sweet Fantasy

New member
לא, חלב פרה לא טוב

זה גורם לשילשול, נסי להתקשר לוטרינר לקבל לפחות ייעוץ בנתיים.

omfgstfuplz

New member
תודה

בערב אני אבקש מהגיס שלי או אחותי שיעצרו בחנות לחיות וידברו עם וטרינר

Sweet Fantasy

New member
לדבר עם הוטרינר אפשר כבר עכשיו

גור צריך להאכול כל כמה שעות, עד הערב זה קצת יותר מדיי, וסביר להניח שהוא לא אכל כבר זמן מה.

תשובתי לגורה

מקווה שהיא עדין בחיים?! במידה וכן דבר ראשון כפי שאמרה מנהלת האתר גשו במידי לוטרינר, ואם היא גורה מתחת לגיל חודש או שלושה שבועות אז לתת לה תחליף חלב אם סימילאק או כל הדומה לכך, בנוסף אם היא כבת חודש אז ניתן לקחת אוכל יבש של גורים ולהרתיח מעט מים חמים לשפוך בתוך קערה את המים על המזון היבש ולכסות ל7 דקות (ממש כמו מנה חמה) לפתוח את הקערה ולערבב את האוכל הרך , לבדוק שהאוכל אינו חם מאוד ובמידה ולא אז לתת לגורה לאכול ראשית עם היד לאט עד שהיא תיגש לבדה לצלחת ותוכל בכוחות עצמה. מקווה שעזרתי.. בהצלחה.

למעלה