חד משמעית כןשאלה בקשר לגזרות הכלכליות
האם פגעו גם בהורים ל-2 שצריכים טיפולים? אמרו לי שאחרי 2 ילדים קופ"ח מכבי כן מממנת ילד 3 (עד 7 טיפולים) למי שיש ביטוח משלים. האם גם בנו פגעו? כי אם כן אני עכשיו חוזרת לטיפולים (למרות שדי מתאים לי לחכות עוד חצי שנה)
היום אני מתקשרת לקופ"חחד משמעית כן
הכוונה היא לממן 5 טיפולים ורק לילד הראשון. כלומר ילד ראשון שלא נוצר בטיפול מס' 5, החל מאותו רגע המימון הוא עצמי. כנ"ל לגבי ילד שני ושלישי - אין מימון ב-כ-ל-ל !!! זו לפחות ההצעה. אז קדימה לטיפולים...ובהצלחה!
ילד שלישי ומעלה לא ממומן ע"י המדינהחד משמעית כן
הכוונה היא לממן 5 טיפולים ורק לילד הראשון. כלומר ילד ראשון שלא נוצר בטיפול מס' 5, החל מאותו רגע המימון הוא עצמי. כנ"ל לגבי ילד שני ושלישי - אין מימון ב-כ-ל-ל !!! זו לפחות ההצעה. אז קדימה לטיפולים...ובהצלחה!
אני מאמינה שקופו"ח ישנו גם הןילד שלישי ומעלה לא ממומן ע"י המדינה
אלא ע"י הביטוח המשלים של קופות החולים. וגם במקרה זה מספר הטיפולים מוגבל ל 7. מעניין איזו השפעה, אם בכלל, תהיה לחוק החדש (אם יעבור חו"ח) על המטופלות לקראת ילד שלישי ומעלה.
אני מצטרפת להערכות שלך.אני מאמינה שקופו"ח ישנו גם הן
את המדיניות שלהן. הביטוחים המשלימים אמורים להשלים את חוק הבריאות. כך שהן בטח יתנו מימון לאחרי 5 טיפולים לילד הראשון ומשהו לילד השני. אבלאז מישהו יצטרך "לוותר" ולדעתי האישית זה יהיה על חשבון הילד השלישי ל-פ-ח-ו-ת.
גלי גם אני איתךשאלה בקשר לגזרות הכלכליות
האם פגעו גם בהורים ל-2 שצריכים טיפולים? אמרו לי שאחרי 2 ילדים קופ"ח מכבי כן מממנת ילד 3 (עד 7 טיפולים) למי שיש ביטוח משלים. האם גם בנו פגעו? כי אם כן אני עכשיו חוזרת לטיפולים (למרות שדי מתאים לי לחכות עוד חצי שנה)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.