שאלה בקשר לגזרות הכלכליות

מצב
הנושא נעול.

גלי88

New member

האם פגעו גם בהורים ל-2 שצריכים טיפולים? אמרו לי שאחרי 2 ילדים קופ"ח מכבי כן מממנת ילד 3 (עד 7 טיפולים) למי שיש ביטוח משלים. האם גם בנו פגעו? כי אם כן אני עכשיו חוזרת לטיפולים (למרות שדי מתאים לי לחכות עוד חצי שנה)

ס ת י ו 3

New member
חד משמעית כן

האם פגעו גם בהורים ל-2 שצריכים טיפולים? אמרו לי שאחרי 2 ילדים קופ"ח מכבי כן מממנת ילד 3 (עד 7 טיפולים) למי שיש ביטוח משלים. האם גם בנו פגעו? כי אם כן אני עכשיו חוזרת לטיפולים (למרות שדי מתאים לי לחכות עוד חצי שנה)
חד משמעית כן
הכוונה היא לממן 5 טיפולים ורק לילד הראשון. כלומר ילד ראשון שלא נוצר בטיפול מס' 5, החל מאותו רגע המימון הוא עצמי. כנ"ל לגבי ילד שני ושלישי - אין מימון ב-כ-ל-ל !!! זו לפחות ההצעה. אז קדימה לטיפולים...
ובהצלחה!

גלי88

New member
היום אני מתקשרת לקופ"ח

חד משמעית כן
הכוונה היא לממן 5 טיפולים ורק לילד הראשון. כלומר ילד ראשון שלא נוצר בטיפול מס' 5, החל מאותו רגע המימון הוא עצמי. כנ"ל לגבי ילד שני ושלישי - אין מימון ב-כ-ל-ל !!! זו לפחות ההצעה. אז קדימה לטיפולים...
ובהצלחה!
היום אני מתקשרת לקופ"ח
תודה

אםל2

New member
ילד שלישי ומעלה לא ממומן ע"י המדינה

חד משמעית כן
ובהצלחה!
אלא ע"י הביטוח המשלים של קופות החולים. וגם במקרה זה מספר הטיפולים מוגבל ל 7. מעניין איזו השפעה, אם בכלל, תהיה לחוק החדש (אם יעבור חו"ח) על המטופלות לקראת ילד שלישי ומעלה.

ס ת י ו 3

New member
אני מאמינה שקופו"ח ישנו גם הן

אלא ע"י הביטוח המשלים של קופות החולים. וגם במקרה זה מספר הטיפולים מוגבל ל 7. מעניין איזו השפעה, אם בכלל, תהיה לחוק החדש (אם יעבור חו"ח) על המטופלות לקראת ילד שלישי ומעלה.
את המדיניות שלהן. הביטוחים המשלימים אמורים להשלים את חוק הבריאות. כך שהן בטח יתנו מימון לאחרי 5 טיפולים לילד הראשון ומשהו לילד השני. אבלאז מישהו יצטרך "לוותר" ולדעתי האישית זה יהיה על חשבון הילד השלישי ל-פ-ח-ו-ת.

אני מצטרפת להערכות שלך.

את המדיניות שלהן. הביטוחים המשלימים אמורים להשלים את חוק הבריאות. כך שהן בטח יתנו מימון לאחרי 5 טיפולים לילד הראשון ומשהו לילד השני. אבלאז מישהו יצטרך "לוותר" ולדעתי האישית זה יהיה על חשבון הילד השלישי ל-פ-ח-ו-ת.
אני מצטרפת להערכות שלך.
בדיוק כך גם אני מניחה.

פנינהט

New member
גלי גם אני איתך

גלי גם אני איתך
בעלי אתמול ישב איתי לשיחה שאולי כדי להתחיל טיפולים שוב, שהילדים כבר "גדולים" (שנתיים ושלושה) ואי אפשר לדעת מה יהיה ואולי זה יהיה עכשיו המזל שלנו ונקלט הרבה יותר מהר מהטיפולים הקודמים. אבל קשה לי לראות את עצמי עובדת 9 שעות ביום ורצה לאסוף את הילדים ועם כל זה גם להתחיל טיפולים. איך עומדים בכל זה? איך יקבלו את זה בעבודה (אני כאן שנה)? איזה החלטה קשה זאת להיות בטוחה שאני מוכנה לזה עכשיו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה