שאלה בקשר לגיטרה

hilamel

New member
שאלה בקשר לגיטרה

טוב אין פה איזה פורום על גיטרה ואני לא כל כך מבנה פה בפורומים והקומונות :S קיצר יש לי שאלה.. יש לי גיטרה מלפני 26 שנה חח שאמא שלי קנתה כשהייתה צעירה.. היא במצב מעולה והכל בסדר, החלפנו מיתרים וכאלה. קיצר קרוב משפחה שלי כשאמא שלי השאילה לו את הגיטרה לפני כמה שנים טובות.. עשה חור בגיטרה בחלק התחתון בצד כזה שלה, חור יחסית קטן.. זה לא חור שאפשר להכניס אצבע, כי החור לא פתוח עד הסוף, פשוט העץ כזה נשבר בפנים. זה משפיע על האקוסטיקה או על הצליל של הגיטרה? זה ממש חשוב. סליחה על הבורות.. אם זה לא משפיע, איך אפשר לאטום אותו? תודה ויומעולה D:

אילת441

New member
לא יודעת לענות, אבל...

תשאלי גם בפורום "כלי נגינה ונגנים", יש שם המון גיטריסטים שאולי ידעו לענות לך.

SHEX

New member
חור יכול להשפיע על הצליל../images/Emo95.gif

אבל אני לא חושב שבצורה שתפריע לך כל עוד אתה מנגן בבית סתם להנאתך. עדיין אפשר לנגן על הכלי בשביל הכיף, ואם זה מאוד מפריע לך יש מתקני כלים שיוכלו לעזור.

hilamel

New member
קודם כל תודה רבה..

הממ מזה מתקני כלים? אין איזה חומר איטום או משהו בסגנון? כי הרי אני לא יכולה לדחוף יד מתחת לגיטרה ולדחוף תחור כלפי מעלה, כי העץ כזה דחוס כלפי מטה, [העץ שנשבר..] אז חשבתי על חומר איטום שיש מיוחד.. יומטוב. [ודרך אגב אני בת P:]

SHEX

New member
אני מתנצל על הטעות../images/Emo95.gif

מעכשיו אני אכתוב בלשון נקבה
יש אנשים שהמקצוע שלהם הוא לתקן כלים. אפשר לשאול בכל חנות לכלי נגינה אם יש להם מישהו שמבין בזה ויכול לעזור... בנוגע לחומרי איטום - אין לי מושג...

למעלה