שאלה בקשר לגיל ולהגירה

ayachi1

New member
שאלה בקשר לגיל ולהגירה

שלום לכול הצוות אני חושבת לעשות הגירה לקנדה ורציתי לקבל כמה עצות טובות בעיניין ולשאול גם כמה שאלות אני במקצועי אחות מוסמכת עם תואר ראשון הבנתי שזה מיקצוע מבוקש שם ויכול לפתוח כמה דלתות, הדבר שאני לא בטוחה לגביו זה עניין הגיל שלי - אני בת 40... האם זה גורם שעלול להפחית את הסיכויים שלי לקבלת ויזת עבודה או גרין קרד? כי הגיוני שיעדיפו אחיות צעירות עם פוטנציאל לשנים רבות... כמו כן רציתי לשאול מאיפה מתחילים את כול התהליך כי כרגע אין לי הרבה מושג.... מקווה לבשורות טובות תודה מראש איה

EB2

New member
to ayach1

אינך צריכה לדאוג לגבי גילך כשאת שולחת קורות חיים אין צורך להכניס גיל זה לא מקובל לשאול על גיל, גזע, דת, או מין ,מבקש העבודה. לא ציינת איפוא בקנדה את רוצה לחיות ועל מנת לקבל מידע עליך לפנות לאגודת האחיות בפרובינציה שתבחרי לגור והם ידריכו אותך בנושא. יש בסרגל למעלה שאלות נפוצות או מאמרים שם תקבל את המידע כיצד להתחיל את ההגירה. בהצלחה

kandidat

New member
תשובה

כנסי לאתר של אחיות באונטריו www.cno.org שם תמצאי את כל התשובות. גיל שלך ממש לא מחסום. את צריכה לעבור שתי בחינות: ממשלתי ו-IELTS

מה קשור פה גרין כארד?

לשאלה עצמה - יש לך המון בילבול במושגים. כדאי שתקראי קצת בקישורי הפורום וכו' ואז תשאלי נקודתית. בקישורים של הפורום מוסבר יפה-יפה הקשר בין הגיל לבין הניקוד שמקבלים לצורך ההגירה. בגילאים מתקדמים הניקוד יורד ככל שהגיל עולה, אבל נדמה לי שאת עדיין בגיל שאין ירידה בניקוד. תקראי, תחזרי על החומר ואם יש לך שאלות יענו לך פה.

למעלה