Deep Blue Sky
New member
שאלה בקשר לגרעיני אבטיח
ידוע לי שבגרעיני אבטיח יש ברזל... האם זה רק לגבי הגרעינים השחורים הגדולים? כי באבטיח שאכלתי היה רק גרעין אחד שחור גדול, כל השאר קטנטנים ולבנים... גם בהם יש ברזל? ועוד שאלה- אבטיח מכיל כמות מסוימת של סידן (אפילו מזערית)? כי יש אנשים שמכורים לאבטיח (ובצדק
) ואוכלים ממש המון, ואני יודעת שאם יש יותר מדי סידן יש הפרעה בספיגת ברזל... תודה
ידוע לי שבגרעיני אבטיח יש ברזל... האם זה רק לגבי הגרעינים השחורים הגדולים? כי באבטיח שאכלתי היה רק גרעין אחד שחור גדול, כל השאר קטנטנים ולבנים... גם בהם יש ברזל? ועוד שאלה- אבטיח מכיל כמות מסוימת של סידן (אפילו מזערית)? כי יש אנשים שמכורים לאבטיח (ובצדק

