שאלה בקשר לדגי קרב...

oshiii

New member
שאלה בקשר לדגי קרב...

איציק... בעלה של אמא.. מאוד אוהב חיות.. והחליט שהוא רוצה דג! קנה לו דג קרב.. אלה שחיים לבד ותמיד תוקעים אותם בתוך כוסות קטנות כמו מסכנים בחנות.. ושם בסלון באקווריום קטן. עכשיו!:) הדג ממש ממש מסכן): בקושי זז כל היום.. <יש לו מקום לזוז זה לא קטן מדי> ורק כשמביאים לו אוכל הוא עולה אוכל קצת וזהו. אני יודעת שאסור לשים אותו עם עוד דגי קרב.. אבל יש לי בחדר אקווריום עם כל מיני סקאלרים.. דג זהב.. זברה.. צפרדעים וחלזונות.. אה ונקאי. אני יכולה לצרף אותו אליהם לאקווריום הגדול??

Suikun

New member
דגי קרב

כל דג קרב שונה באופי שלו, ישנם כאלו שפשוט לא אוהבים לזוז הרבה, ונשארים במקום שלהם כל הזמן, וישנם כאלה שישחו להם בחופשיות. זה תלוי בדג. האקווריום השני שלך לא מתאים, כיוון שהסקלארים ינשכו לו בסנפירים, מה שיגרום בסופו של דבר למותו.

kobi10

New member
לא ציינת אם יש באקווריום

הגדול צמחיה ? דג קרב צריך פינות למנוחה אבנים גם טוב. לדעתי תנסה להעביר אותו, תעשה תצפיות כל כמה דקות ואח'כ כל שעה אם הסקלרים לא יתקיפו אותו - הרווחתם עוד דג יפה באקווריום הגדול .

oshiii

New member
כן.. יש צמח ..ודרך אגב אני בת:)

יש צמחיה.. יש קונכיות של חלזונות... מחבואים... כל מה שדגים עצלנים צריכים..:) אבל אם הוא דג שלא זז אני פוחדת שהנקאי יאכל אותו..): יש לי נקאי שאוכל הכל..|:

kobi10

New member
אושי, סליחה שפניתי אליך כבן. לדגים-

לפי הנתונים שרשמת , לדעתי אין בעיה לשים באקווריום את דג הקרב. רצוי בדקות הראשונות שתעקבי אחר ההתנהגות ואפילו בשעות הראשונות. דגי נקאי לסוגיהם אינם טורפים, בדרך כלל. בהצלחה.

למעלה