שאלה בקשר לדוקי האלבום הזה די ישן, לא תהיה לי בעיה להשיג אותו מוכרים אותו בטאוור
O O L g i T New member 6/5/05 #1 שאלה בקשר לדוקי ../images/Emo13.gif האלבום הזה די ישן, לא תהיה לי בעיה להשיג אותו מוכרים אותו בטאוור
B BlueBeIl New member 6/5/05 #3 יש בכל חור עד לא מזמן זה עלה איזה שלושים ארבעים שקל. אבל בטח העלו כי גרין דיי נהיו פופולריים.. מיוז רולז
יש בכל חור עד לא מזמן זה עלה איזה שלושים ארבעים שקל. אבל בטח העלו כי גרין דיי נהיו פופולריים.. מיוז רולז
O O L g i T New member 6/5/05 #4 30-40?? פששש טוב! מיוז מאוד רולז... ויש לי עוד שאלה- אמריקן אידיוט הוא ברובו עם ליריקס פוליטי, עכשיו.... כשאני שומעת למשל את הולידיי, בולווארד ו-וויק מי אפ וון ספטמבר אנדז אני לא כל כך מבינה מה הקשר לפוליטיקה.. מישהו יכול להסביר לאטומת מוח כמוני?
30-40?? פששש טוב! מיוז מאוד רולז... ויש לי עוד שאלה- אמריקן אידיוט הוא ברובו עם ליריקס פוליטי, עכשיו.... כשאני שומעת למשל את הולידיי, בולווארד ו-וויק מי אפ וון ספטמבר אנדז אני לא כל כך מבינה מה הקשר לפוליטיקה.. מישהו יכול להסביר לאטומת מוח כמוני?
B BlueBeIl New member 7/5/05 #6 הולידיי?? הוא הכי פוליטי שני המשפטים האלה שבילי צועק לתוך המגפון.... ובוליברד וספטמבר הם באמת לא פוליטיים, סתם אוטוביוגרפיים או משהו...
הולידיי?? הוא הכי פוליטי שני המשפטים האלה שבילי צועק לתוך המגפון.... ובוליברד וספטמבר הם באמת לא פוליטיים, סתם אוטוביוגרפיים או משהו...
W WiseL New member 6/5/05 #5 בגלל זה......... אררר קניתי בחמישים אחרי כמה שבועות באתי וראיתי שזה עולה שלושים וארבע.