שאלה בקשר לדיאטה שלפני הניתוח

שאלה בקשר לדיאטה שלפני הניתוח

קודם כל אני רוצה לציין שקבעו לי תור לניתוח 31.12 במדיקל סנטר אצל פרופסור רובין
ומה שהבנתי מחברות ופה מהאתר שצריך להתחיל את הדיאטה בלי הפחממות והסוכר שבועיים לפני הניתוח אבל לי הוא אמר שאני חייבת להתחיל כבר עכשיו חודשיים וחצי לפני הניתוח הוא אמר לי את זה לפני יומים שהוא קבע לי את התור אבל עדיין לא התחלתי רציתי לדעת עם באמת אני חייבת להתחיל עכשיו פשוט מאוד קשה לי עם הייתי יכולה כל כך הרבה זמן לאכול ככה אני מאמינה שלא הייתי כל כך זקוקה לניתוח ועכשיו אני לחוצה כי אני לא יודעת מה לעשות
אשמח לעזרה.

פרופ' רובין הוא מהמחמירים...

גם לי הוא אמר להתחיל חודשיים מראש. בפועל התחלתי חודש לפני הניתוח אבל שילבתי 2 פרוסות לחם קל כחלק מהתפריט היומי (אפילו שהוא לא מרשה פחמימות בכלל). ירדתי 6 או 7 ק"ג בחודש הזה...
אני מניחה שזה מאד תלוי עד כמה הכבד שלך שומני - ככל שתתחילי את הדיאטה מוקדם יותר כך יהיה למנתח קל יותר לבצע את הניתוח.

אחרי הניתוח הוא אמר לי ששמרתי על הדיאטה יפה מאד וראו את זה.
נו, שיהיה

תודה רבה

נראה לי שאני גם יתחיל חודש לפני למרות שאני יודעת שלפי הבדיקות הכבד שלי שומני

ליבי3617

New member
הדיאטה שלפני הניתוח

פרופסור רובין הוא בהחלט אחד המחמירים בדיאטה.
הבעיה היא שלפעמים יש תור הרבה לפני התור שקבעו לך ואז את יכולה להיתקע בלי הדיאטה של הפחמימות וחבל.
יחד עם זה ממש שהבנתי מהפרופסור מספיק חודש.

אני אומרת לך להתחיל להשתדל.
הכוונה היא לא לחגוג עכשיו לפני הניתוח כי זה מרגיז את רוב המנתחים מצב כזה (ד"ר מינץ גם אמר לי את זה שבוע שעבר...).
להתחיל לבדוק מה תוכלי לעשות למען התהליך... להתחיל לבדוק איך אפשר קצת להוריד במינוני הממתקים ולראות איך יוכל להיכנס הכושר לחיים שלך.
בקטנה.

כן את צודקת

אני באמת חוגגת אבל לא בגלל הניתוח לדעתי זה יותר מהלחץ וההורמונים אני יתחיל כבר עכשיו להפחית אבל הבעייה העיקרית שלי זה המתוק
את יודעת עם אפשר לאכול שוקולד או מעדנים ללא סוכר?
ואיזה עוד מאכלים יש חוץ מבשר שיכולים למלות אותי בדיאטה וגם לקחת איתי לעבודה?
:)

ליבי3617

New member
שוקולד בלי סוכר

עדיין יש בו לא מעט שומן וזה ממש לא מומלץ.
אפשר לקחת טונה, ירקות.. אני חושבת שפירות זה אחד או שניים.
בדיאטה של מלב"י יש גלידה דיאט לפנק את עצמך בערב.

טוב תעשי אם תפני לדיאטנית שעובדת עם פרופסור רובין ותשאלי אותה מה תוכלי להוסיף.
אני לא יודעת עם מי דיברת שם (תל השומר?), אני מכירה אישית את מיכל והיא ממש מקסימה.

למעלה