שאלה בקשר לדיאטת חלבונים

Mrs killer

New member
שאלה בקשר לדיאטת חלבונים

האם בנאדם שעשה דיאטת חלבונים הפסיק ועבר לדיאטה אחרת שבה מותר לאכול פחמימות יעלה במשקל?גם אם זו עדיין דיאטה למרות שזו דיאטה עם פחמימות?

ranzz

New member
זה לא נקרא אטקינס?

וההגיון הפשוט אומר שכן. הגוף, שיחסרו לו הסוכרים מהפחמימות, ימהר לאחסן אותן כרקמות שומן. אבל זה רק מהגיון פשוט ולא כתוצרה ממחקר או תחקיר.. כמובן שאם מבצעים את המעבר בהדרגה עם העלאת כמות הפחמימות אז אפשר למתן את התוצאה הזו... כמובן שצריך גם לציין שדיאטת אטקינס נחשבת גרועה, לא בריאה, וממש לא מומלצת. תפריט מאוזן של פחמימות / חלבונים / שומנים ע"י תזונאי יכול להוות בסיס הרבה יותר טוב לדיאטה.

רון ו

New member
דיאטה פופולארית במערב

הגוף לא יאחסן סוכרים כרקמת שומן ללא עודף קלורי. תיתכן עליה קלה של נוזלים במעבר חזרה לפחמימות. הדיאטה לא בריאה למי שיש בעיות בכליות ועיקר ההצלחה אכן לטווח קצר.

Mrs killer

New member
אז רגע

אתה אומר שבנאדם שעובר מהדיאטה הזו לדיאטה עם פחמימות כן יעלה במשקל? ומה זאת אומרת עליה קלה של נוזלים? סליחה על הבורות......

רון ו

New member
לא מעבר למה שנכתב

מאגרי הגליקוגן בכבד ובשריר סופחים מים על כל פחמימה שהם אוגרים לכן במעבר לפחמימה תהיה עליה של 1-2 ק"ג ואולי יותר במבנה גוף גדול. תהליך הפוך גורם לירידה המהירה במשקל למתחילים עם אטקינס. במעבר לדיאטה עם פחמימה באיזון קלורי שלילי, המאגרים יוותרו ריקים יחסית ולא תגרם צבירת שומן. בעידן החיפוש ברשת אין בורות. הבעיה שכל אחד עלול למצוא חיזוק למה שהוא מחפש... יש תומכים ומתנגדים לדיאטה הנ"ל ואף אחד מאיתנו לא מייצג ממוצע סטטיסטי. מוסכם שלטווח ארוך אין לה יתרון בירידה במשקל.

Mrs killer

New member
תוכל לתת לי דוגמאות?

אני ממש מצטערת שאני מנדנדת לך ככה פשוט אני ממש צריכה לדעת תודה!

למעלה