שאלה בקשר לדיסקמן MP3

PennyLane

New member
שאלה בקשר לדיסקמן MP3

מקווה שזה בסדר... פשוט פורום גאדג'טס לא נראה לי ממש פעיל, אז אני אשאל פה.
יש לי דיסקמן MP3, בשלב זה העדפתי את זה על פני נגן (בשנה הקרובה אני אקנה נגן...), כי יש לי מלא דיסקים שאין לי כוח להעביר קודם לMP3 ואז לנגן (אפשר להעביר שירים מדיסק רגיל לנגן?...). בכל מקרה, רציתי לשאול: אם אני צורבת דיסק, עם שירי MP3, אני צורבת את זה כdata disc, נכון? ו... אפשר לסדר את זה בתיקיות ו"לדפדף" בדיסקמן, או שאני חייבת שזו תהיה רשימה אחת ומסודרת?... את כל זה לא הבנתי מהmanual..
אני אשמח אם תעזרו לי.. תודה רבה!

נדב8

New member
זה תלוי בדיסקמן...

יש מכשירים שתומכים בחלוקה לתיקיות וכאלה שלא...רובם תומכים... כן, את אמורה לצרוב את זה כדטה דיסק...

תלוי בדיסקמן

אצלי בדיסקמן יש גם אפשרות לדפדף בין תיקיות. אני לא מכירה הרבה דיסקמנים - אבל נראה לי שזו פונקציה בסיסית, וקרוב לודאי שרוב המכשירים תומכים בה. וכן = את צורבת את השירים כ-data disc.

PennyLane

New member
אז...

איך אני יודעת אם הדיסקמן שלי תומך או לא? ואיך "מדפדפים" בין תיקיות?

נדב8

New member
אם תגידי לנו איזה דיסקמן יש לך

יכול ליהיות שנוכל לעזור לך, כמובן שעדיף שתצרפי תמונה.

או - שפשוט תנסי דיסק כזה

נסי לצרוב דיסק עם תיקיות. הכניסי לדיסקמן - הוא אמור לזהות ולהודיע לך שהוא מזהה X תיקיות.

stardust19

New member
ראשית כל- לצרוב כ DATA לא עדיף אם

יש לך תיקיות של שירים בפורמט MP3 מוכנים- עדיף לצרוב את זה כ MP3 DISC ,למה את תשאלי, כי הוא כבר כולל בתוכו הגבלה שאת תעבירי תצרבי לדיסק רק שירים בפורמט זה ולא משהו אחר וכך יהיה לך דיסק MP3 נטו. את סידור התיקיוץ עושים בתוכנת הצריבה רגע לפני שצורבים ואם הדיסקמן שלך הוא פחות מ-4 שנים אז כן הוא תומך בהצגת תיקיות.איך לעשו א זה בוודאות-תגידי את הדגם שיש לך ואולי נוכל לעזור לך

PennyLane

New member
טוב, תודה רבה ../images/Emo9.gif

בסוף הסתדרתי, בערך... זה פשוט "מקפיץ" לפי התיקיות.. תודה רבה!

למעלה