שאלה בקשר לדיקור סיני!

שאלה בקשר לדיקור סיני!

האם אפשר בדיקור סיני לשתק איזורים בגוף? או אפילו לשתק את כל הגוף? האם אפשר להרגוד באמצעות דיקור סיני, הכוונה לנקודות מסויימות בגוף שאם דוקרים אותם אז הבן אדם יכול למות? אני פשוט ראיתי לפני חצי שנה את הסרט "נשיקת הדרקון" עם ג´ט לי והוא אמן קונג פו למי שפה לא מכיר, וחלק מהקונג פו הוא גם רפואה והילינג אז היה לו סיכות כאלה והוא בסוף דקר מישהו בצוואר והוא אמר שזה איזור שנקרא "נשיקת הדרקון" והבן אדם הזה פשוט היה משותק והדם שלו עלה למוח ולראש ופשוט התחיל לצאת לו דם מהעיינים ומהאף ומהאוזניים. אז האם יש דבר כזה בכלל? מקום או נקודה בגוף שנקראת נשיקת הדרקון? שלכם באהבה, עידודו הלוחם

../images/Emo25.gif הדרקון..

עידו , בספרות המקצועית ישנם נק´ מעין אלו ( ואפילו את הנקודה הספציפית הזו) אני באופן אישי לא למדתי עליהם אבל כפי שציינתי נפגשתי איתה בספרות. כשהייתי בסין שאלתי את הרופאה שעבדתי איתה על נקודות ממתיתות ומחיות , היא חייכה חיוך מסתורי וענתה שבמערב נקודות אלה לא בשימוש (לא נכון!!!
) וד"א עידו האם אתה לוחם
של פורים או זה המקצוע בחיים
? ערב טוב יעל

אני לא סתם לוחם פורים!

אני לוחם- ובדרך להיות אומן קונג פו! ותודה על התשובה!
שלך באהבה, עידודו הלוחם

דרך אגב איפה היית בסין ואיך שם??../images/Emo9.gif

ראית שם אמני קונג פו או ט´י צ´י??

אוי סין ...

אני מוכנה לעזוב הכל ולנסוע שוב... הייתי 4 חודשים בסין וחודש בטיבט, השתלמתי בבי"ח בHUNGZHU במשך חודש וחצי. אני לצערי לא למדתי ולא מכירה טאי צי וקונג פו, ולכן לא חיפשתי את האומנים . טאי צי הסינים עושים פשוט ברחובות כל בוקר , אז גם אם אתה לא ממש מתעניין אתה לא יכול להתעלם. ניסיתי פעם לעשות אבל הקורדינציה שלי על הפנים
...

כן אני חושב שאני אתכנן לשם טיול

לאחר הצבא!!! יש מקומות מומלצים?. אולי מסעדה בינית ממולצת? חה חה חה... מה אכלת שם במשך חודש וחצי? איך הצמקומות שם, הכל שם יקר, זול.?

סין משתנה מיום ליום

והופכת יותר מערבית , חברים שנסעו לפני שנה כבר לא הצליחו להיות במקומות שאני עוד הספקתי .( פשוט הורסים ובונים מחדש..). עיניין המחיה היה אצלי מאוד מסובך כיוון שאני שומרת כשרות, מה שאומר שלקחנו מהארץ סירים וכלי בישול וגזייה ופשוט בישלתי ..(שם חיינו בעיקר מאורז , ירקות ופרות..) אבל אם אתה לא שומר אז ממש אין שם בעיה יש שם מכל טוב , כולל מקדונלדס.. גם יוקר המחיה שונה מאזור לאזור צפונה מבייג´ין יותר זול , בכלל הכלל הוא שככל שאתה מתקרב להונג קונג ( דרומית לסין) יוקר המחיה עולה והאזר יותר מתוייר. לפני שתחליט לטייל אתה מוזמן לפנות אלי אתן לך יותר פרטים. שווה לחסוך כל פרוטה, זה מקום מדהים..

היי יעל!

אז אני רואה שהתלהבת מסין! אני צימחוני, שמעתי שבסין זה הולך די טוב עם האורז הסיני הטעים שלהם, לא?
אני מתכנן אולי לנסוע לסין אחרי הצבא, יש עוד זמן עד לצבא, אני בסך הכל בן 16 עכשיו, אז הערך בגיל 21 או 22, אם ניהיה עד אז בקשר אני מבטיח להתייעץ איתך בקשר לסין! האם פגשת שם דברים מאוד מוזרים? האם ראית שם משהו שבחיים שלך לא ראית.?? בכלל ממתי התחלת ללמוד רפואה משלימה? ולמה התחלת? האם האמנת בצמחים ובכל הרפואה המשלימה בהתחלה או שהתפלאת כשניסית והתאהבת בזה?? שלך באהבה, עידודו השואל

למעלה