שאלה בקשר להגירה/מגורים זמניים..

AboveAll

New member
שאלה בקשר להגירה/מגורים זמניים..

שלום. אני בשנה האחרונה לתואר מהנדס תוכנה. אני מתחיל לחשוב לכיוון קנדה. אני מעוניין ללכת לטוס לשם, לעבוד בתחום, לחיות ולהכיר קצת את האיזור ללפחות כשנה. אני ממש לא בטוח לגבי העתיד הרחוק יותר. איזו ויזה תהיה המתאימה ביותר? אני מעדיף משהו שהוא לא Work Permit שייצור תלות שלי במעסיק או שיגרום כאב ראש למעסיק אם בכלל ירצה להעסיק אותי. בגלל שהבנתי שהתהליך הוא ארוך, חשבתי להתחיל כבר עכשיו. האם זו חשיבה נכונה? תודה לכל עזרה שתבוא.

shipy1234

New member
בשביל לעבוד אתה חייב ויזת עבודה

אתה כן יכול לטוס לתקופה של כחצי שנה כתייר ללא צורך בויזה מראש.

אם לא WP, האפשרויות הן:

1) להוציא PR 2) להתחתן (בתום לב) עם תושב/אזרח קנדה 3) לעבוד בקנדה על פי הסכם נפט"א תוך כדי שאתה משתמש באזרחות האמריקאית שלך. 4) להגיע בתור רב/כומר/אמן/אתלט. שתי האפשרויות הראשונות הן לא קלות, בוודאי לא כדאי בשביל לעבוד שנה אחת בקנדה. האפשרות השלישית/רביעית יותר זריזה מבחינת פרוצדורה, אבל אני לא בטוח אם יהיה לך מותר לחלטר בתור מהנדס אם תגיע לקנדה בתור איש דת. בכל מקרה, אם תלך על האפשרות הראשונה יהיה זה מן התבונה להתחיל כמה שיותר מוקדם. בהצלחה.

AboveAll

New member
אוקיי..שאלה נוספת..

אם אני רוצה להתחיל תהליך של PR, אני צריך להשתמש בעורך דין? או לעשות את "הכל" עצמאית? :)

העניין כבר נדון רבות. עורך דין לא יכול לזרז

או לשפר את סיכויי ההגירה. כל מה שהוא יעשה זה למלא את הטפסים בשביל מי שמתעצל. הטפסים ברורים, ודברי ההסבר חד משמעיים. אפשר להקדיש לעניין כ 10 שעות בקריאה וכתיבה, ולחסוך 3000 דולר של עורך דין. מתי כבר הרווחת 300 דולר לשעה?

למעלה