שאלה בקשר להודו

ממררבב

New member
שאלה בקשר להודו

יותר נכון, כמה שאלות... מישהו פה יודע איזה חיסונים אני צריכה לקבל בשביל הנסיעה להודו? ואם אפשר לקבל את כולם רק חודשיים וחצי לפני הנסיעה? כי איפשהו שמעתי שצריך לדאוג לעניין הזה חצי שנה מראש לפני. והאם זה בטוח עכשיו בהודו עם כל הבלגנים שיש שם עם פקיסטן וזה?

noaaaa

New member
הודו..הודו..

בקשר לחיסונים,אם זו פעם ראשונה שלך במזרח אז יחררו אותך די הרבה וצריך להתחסן חודש מראש מכוון שיש את הזריקה המשולשת(נראה לי צהבת) וצריך זריקה 2 חודש אחרי הראשונה והשלישית רק חצי שנה מינימום אחרי,אני עשיתי אותה שנה וחצי אחרי,אם את חוזרת אחרי חצי שנה אז את עושה בדיקת דם ולפי זה בודקים אם את יכולה לקבל את הזריקה השלישית או שאת צריכה להתחיל את הזריקה הראשונה מההתחלה(אם את רוצה כמובן...הזריקה ה3 פשוט מחסנת אותך ל10 שנים נוספות!!!). מזג האויר בהודו באוגוסט:בדרום חום אימים בצפון זה בסדר קצת מונסונים תהני

1simple

New member
רגע..

את בטוחה שאת השלישית ניתן לקבל שנה וחצי אחריי לא עד שנה ??

noaaaa

New member
כן מאה אחוז

צריך פשוט לעשות בדיקת דם אם עבר יותר מחצי שנה מאז הזריקה הראשונה...

1simple

New member
סבבה.. במה את עובדת..?

שאת ערה ככה תמיד... כמובן א מותר לשאול...

noaaaa

New member
במוקד שרות

של בזק בינלאומי(אופס...עשיתי פרסומת) ואנחנו עובדים 24 שעות ביממה ומקבלים שיחות גובינה גם מהודו ואני מזה מתבאסת...

noaaaa

New member
וואלה?? ואז לתת ללקוחות מספרי

גישה מחו"ל?? גם כן מבאס...

1simple

New member
את יודעת..

פועלים ישיר קרי... תפתח לי פקדון.. מה כדאי לי.. תקנה טבע...וכו´.... כן גם מחול אבל מעט... לבצע פעולות... אגב ממליצה על מקום עבודתך ? מתאים לסטודנטים... ? ברי מצטער לחוסר רלונטיות...

noaaaa

New member
וכדי שיהיה רלונטי

ולא רק בשביל זה אני חייבת לצעוק גם היום: אני רוצה ל ט ו ס !!!

noaaaa

New member
לא,לא ממש דיכאון

בדיוק היום דיברתי עם חברה שלי וקבענו טיול בקיץ,אני מאוד רוצה לראות את קמבודיה וויאטנם שלא הייתי בהם ולקנח באיים של תאילנד...אבל אחרי שספרתי את השקלים הבודדים שהצלחתי לחסוך יש לי כסף אולי למונית לשדה התעופה...

1simple

New member
ממש לא קשור לכאן..

קחי את השקלים קני צ´ק פוינט מחר.. תמכרי באזור יום שישי או שני.. ותטוסי על חשבוני.....

1simple

New member
ו...

את תמיד יכולה לעבוד קצת יותר נשמע אחלה טיול.. ברי פעם הציע להצטרף בתוך כלוב... אני ישמח לקשקש איתו בזנב...

noaaaa

New member
נהדר

טיול עם 2 כלבים,יהיה לי over weight עדיף תבואו תתור כדורי גאגלילינג...

למעלה