שאלה... בקשר להופעה של "החומה"

Itai8

New member
שאלה... בקשר להופעה של "החומה"

תראו, אני ראיתי הופעה של "החומה" בברלין בשנת 1990 וראיתי שם רק את רוג'ר ווטרס אם כל מיני אחרים. עכשיו ראיתי גם באינטרנט תמונה של כרטיס שרשום עליו "Pink Floyd - The Wall Performed Live" משהו כזה... האם זה אותה הופעה? ועוד משהו... האלבום Is There Anybody Out There? הוא גם הופעה של החומה זה בטח לא יהיה ההופעה של ווטרס כי זה לא היה פינק פלויד זה היה רק ווטרס טוב אז אחרי ששיגעתי אותכם, בקיצור השאלה שלי היא, האם היתה רק הופעה אחת של החומה? או שהיתה הופעה של ווטרס והופעה של הלהקה? אם כן איזה הופעה זאת ב Is There Anybody Out There? ? תודה!

dylan3

New member
לא, אני יסביר

המופע Is there anybody out there? הוא מופע שהוקלט בסיבוב ההופעות הראשון של החומה, בבריטניה, מיד לאחר צאתו לשוק של החומה, זה הדיסק שמוכרים בארץ עם העטיפה הלבנה וארבעת פרצופי החרס של הפלוידים. Roger Waters-The Wall Live In Berlin זאת הופעה אכן משנת 1990 שהתקיימה בברלין כמה חודשים לאחר נפילת חומת ברלין. החומה בברלין הוא מופע ביוזמתו האישית של ווטרס, לאחר שהוא עזב את פלויד (ויש אומרים שהוא אירגן את המופע רק בתור פייט ל-Delicate Sound Of Thunder) מכל חברי הפלויד, רק ווטרס משתתף בחומה בברלין, הוא הביא לשם המון אומנים שיעלו איתו את המופע (בין השאר הסקורפיונס ל-In The Flesh שלדעתי האישית סתם יצא מסריח וג'וני מיטשל ל-Goodbye Blue Sky שדווקא זאת גירסה מעולה)

מעולה???

זה הכי רחוק מזה חוצמזה שרואים לה קצת את הפטמות, שום דבר... הגרסה הכי יפה לשיר לדעתי היא הגרסה של האלבום. נקודות אור יחידות מהמופע ההוא... MOTHER ו-NOBODY HOME. אבל כל כך התאכזבתי מCN ג€ עם ואן מוריסון.

dylan3

New member
אני מסכים איתך בנוגע ל-CN

אבל הגירסה של מיטשל ממש ממש טובה

Itai8

New member
לפי דעתי

כל השירים בהופעה של ווטרס פשוט נהרסו! אולי 2 - 3 עדיין סבירים אבל ההופעה עצמה בכללי ממש מגעילה! זה לא פינק פלויד! זה סתם כמה אנשים שעושים קאבר ל"חומה" רק ההופעה ויז'ואלית יפה! מוזיקלית לא...

flowerboy69

New member
שמתי לב שהטעם שלנו זהה...

גם בעיני 2 השירים האלה הכי טובים מהמופע הזה.ב nobody home נראה כאילו ווטרס ממש חזר אחוזה ומתחבר שוב לרגשות שליוו אותו בכתיבת השיר-מה שנותן המון רגש לקטע הזה

למעלה