שאלה בקשר להוצאת ספרים

tulchi

New member
שאלה בקשר להוצאת ספרים

קיבלתי פניה מהוצאת הספרים "שורות" ומפאת העובדה שמעולם לא שמעתי עליה וגם לא מצאתי עליה כל חומר (או אפילו איזכור) על גבי האינטרנט אני נמנעת מלשמוח בשלב זה. רציתי לשאול אם מישהו כאן שמע על הוצאת הספרים הזאת, שכן ביקשו ממני להשקיע סכום מסוים לשם פירסום יצירתי במסגרת סדרת ספרי איכות מקוריים העומדים לראות אור בקרוב בהוצאתם. יותר מאשר שאני חוששת מלאבד סכום כסף מסוים, אני פוחדת לגלות שיצירתי לא בעלת ערך ספרותי (כזה שראוי להבאה לדפוס). אודה מאוד אם מישהו יוכל לספר לי קצת על הוצאת הספרים הזאת. תודה רבה, טלי.

קסנדרה*

New member
טולצ'י כן שמעתי

בעלי ההוצאה, אני מקווה שיש באמת הוצאה, שמו מיכאל. הוא טוען שיוציא ספרון בגודל של 11 ס"מ על 20 ס"מבכריכה רכה, משהו כמו פנקס טלפונים ובו יהיו 50 כותבים. אני שוחחתי איתו טלפונית ולדעתי אין זו הונאה במובן המלא של המילה כי הרי תמורה תקבלי לכספך אבל האם התמורה ראויה ? זו השאלה , ולעניות דעתי היא לא. עשיתי גם ברור בקרב הוצאות הספרים ובמשרדי יחסי ציבור העוסקים בתחום אף אחד לא שמע עליו כמו גם אינו מוכר בקרב הבראנז'ה. בדקתי בסטימצקי, הוא לא מוכר ואין לו כל סיכוי להחדיר את ספריו לרשת, במידה ואכן ידפיס, היות ויש קריטריונים שהוא אינו עומד בהם בהסתמך על הבטחותיו. הוא פונה ללא אבחנה, לכל מיני כותבים (ובמיוחד לצעירים) ונתקלתי בהרבה כותבים שפנו אלי וזו תשובתי.

למעלה