לילך הותיקה
New member
שאלה בקשר להכנת בצק סוכר
אני רוצה לנסות לעשות עוגה מבצק סוכר כלומר פיסול ממנו על העוגה ומצאתי מתכון רק לא ברור לי מה זה: גליצרין? הגליצרין היחיד שאני מכירה זה ...נרות ואיפה ניתן להשיג את זה ומה זה אומר תמצית טעם? האם הכוונה לתמצית וניל או רום? תודה רבה וחנוכה שמח
אני רוצה לנסות לעשות עוגה מבצק סוכר כלומר פיסול ממנו על העוגה ומצאתי מתכון רק לא ברור לי מה זה: גליצרין? הגליצרין היחיד שאני מכירה זה ...נרות ואיפה ניתן להשיג את זה ומה זה אומר תמצית טעם? האם הכוונה לתמצית וניל או רום? תודה רבה וחנוכה שמח