שאלה בקשר להמבורגר
אהלן, יש לי מסעדה,פאב,בחו''ל ואני רוצה להתחיל להגיש המבורגר, אבל אני מעוניין במשהו טוב, קודם כל אני רוצה לדעת על מכשיר לצליייה,או אפשרויות אחרות, יש לי גז וכיירים במטבח,וכמובן זה לא מספיק,אלא אם כדאי לטגן את ההמבורגר על המחבת עם הפסים? במידה ולא,איזה מכשיר כדאי לקנות? יש מין גריל חשמלי,אבל נראה לי שזה לא מספיק טוב לצלייה של המבורגר, השאלה שלי יותר נכון,כיוון שעל הקופסאות של המכשירים יש כל מיני הגדרות ותיאורים, מה אני צריך לבדוק? מידת טמפרטורה? עוצמה? דבר נוסף,המבורגר טוב,פשוט וטוב,איך מכינים? תודה.
אהלן, יש לי מסעדה,פאב,בחו''ל ואני רוצה להתחיל להגיש המבורגר, אבל אני מעוניין במשהו טוב, קודם כל אני רוצה לדעת על מכשיר לצליייה,או אפשרויות אחרות, יש לי גז וכיירים במטבח,וכמובן זה לא מספיק,אלא אם כדאי לטגן את ההמבורגר על המחבת עם הפסים? במידה ולא,איזה מכשיר כדאי לקנות? יש מין גריל חשמלי,אבל נראה לי שזה לא מספיק טוב לצלייה של המבורגר, השאלה שלי יותר נכון,כיוון שעל הקופסאות של המכשירים יש כל מיני הגדרות ותיאורים, מה אני צריך לבדוק? מידת טמפרטורה? עוצמה? דבר נוסף,המבורגר טוב,פשוט וטוב,איך מכינים? תודה.