שאלה בקשר להמרת שירים לפורמט MP3

שאלה בקשר להמרת שירים לפורמט MP3

עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה ברורה לכן אני שואלת... בבקשה אם מישהו יכול להסביר לי איך להמיר את השירים שהעתקתי מהדיסק שאני יוכל לשמוע אותו בMP3 ועם איזה תוכנה ובבקשה תסבירו בסבלנות כי אני לא מבינה בזה ממש...תודה מראש

יאיר B

New member
כדי להמיר שירים לפורמט MP3 צריך

תוכנה מתאימה. דוגמא לתוכנה כזאת היא CDEX שניתן להוריד מקישורי הפורום. במאמרים יש מאמר עם צילום מסך של התוכנה שמסביר איך להשתמש בה. בעיקרון, לא צריך להעתיק את השירים למחשב (איך בכלל עשית זאת?), התוכנה מעתיקה את השירים ישירות לפורמט MP3. אגב, איזה נגן יש לך? אם יש לך אחד מחברה ידועה, הוא בדרך כלל יבוא עם תוכנה שעושה את ההמרה ומעבירה באותו זמן את השירים המומרים. תוכנות נוספות שניתן להשתמש בהן: * איטונס (של אפל - התוכנה שמשמשת את האיפוד, אבל היא יודעת להמיר לפורמט MP3). * מדיה פלייר (שקיים בכל מחשב שיש בו חלונות). בגרסא 10 הוא ידע להמיר גם ל-MP3 (בגרסא 9 הוא ממיר רק לפורמט של מקרוסוםט - WMA).

מזתומרת איך העתקתי שירים?

עם המדיה פלייר. אני לא בטוחה איזה נגן יש לי אבל קיבלתי איתו רק דיסק כדי להתקין את החומרה או משהו כזה אבל לא השתמשתי בזה.. איך ממירים במדיה פלייר אתה יכול להסביר? ותודה על התוכנות האחרות אני ינסה

עוד שאלה בקשר לתוכנה CDEX

אפשר דרכה להמיר שירים רק מכונן תקליטור? ז"א אם יש לי במחשב שירים ואני רוצה להמיר אותם אז אפשר עם התוכנה הזאת?

יאיר B

New member
CDEX ממירה רק מתקליטור.

לגבי המדיה פלייר: באיזה פורמט המרת את השירים? פורמט ברירת המחדל שלו זה WMA (פורמט של מיקורסופט). הפורמט הזה ניתן להשמעה ב-95% מהנגנים שיש בשוק. אם הקבצים הם קטנים (4-5 מגה ביית) אז זה כנראה הפורמט הזה. כדי להמיר במדיה פלייר צריך פשוט להכניס CD לכונן, בסרגל העליון לבחור "העתקה מתקליטור" ובמסך שיופיע יש לבחור ב"העתקת מוזיקה מתקליטור". תנסי להעביר את השירים שהמרת עד עכשיו עם המדיה פלייר לנגן ולראות אם ניתן לשמוע אותם. אם יש לך גירסא 10 של מדיה פלייר - את יכולה להמיר איתו לפורמט MP3: כלים --> אפשרויות --> העתקת מוזיקה מתקליטור --> בתבנית לבחור MP3 ובסרגל למטה לבחור את איכות הקידוד (מומלץ לא פחות מ-128). לאשר בסוף וללחוץ על העתקה מתקליטור. זה יעתיק את ה-CD שבכונן לתוך תיקית "המוזיקה שלי" שבתוך "המסמכים שלו" תחת של ה-CD.

ניסיתי להעביר את השירים שהעתקתי

עם המדיה פלייר והנגן לא מזהה את הפורמט. אבל עדיין לא הבנתי איך להמיר שירים שיש לי במחשב בלי התקליטור, זה הכי חשוב לי לדעת. אפשר בכלל לעשות את זה? אם כן איך?

סורי שאני מקפיצה אבל זה ממש דחוף לי

יאיר B

New member
שירים שיש לך במחשב את יכולה להמיר

עם (dBpowerAMP Music Converter (dMC (אפשר להוריד בקישורי הפורום). אני לא מבין למה הנגן לא משמיע את השירים שהעברת למחשב (באיזה פורמט העברת?) הוא היה אמור להשמיע אותם (ואיזה נגן יש לך?)

למעלה