שאלה בקשר להסבה

Ledi D

New member
שאלה בקשר להסבה

שלום לכולם! קראתי כאן באיזה מקום שמישהי התקבלה להסבה וקבעו לה לימודים לכ-3 ימי לימוד בשבוע ( לשנתיים), כאשר תואר ראשון שלה מדעי התנהגות. האם גם לבוגרת סוציולוגיה יכולים להחשיב כמה קורסים? אם יש לי תואר בסוציולוגיה כמה ימים בשבוע אני אצטרך ללמוד, אם אני אחליט לעשות הסבה? או שעדיף ללכת על תואר ראשון מלא ( 3 שנים ולימודים ממש כל יום?????)

pumikili

New member
שווה לך לברר מול מחלקת עו"ס במקום

שבו את מעוניינת ללמוד. הם יגידו לך לפי תוכנית הלימודים של ההסבה ולפי הקורסים שכבר עשית. נראה לי שיש מצב שעל חלק מהקורסים יוותרו לך

swguy

New member
יכול להיות שהיא למדה שלוש ימים...

אבל בטח רק בבוקר, חצי יום כזה (שניים-שלושה קורסים מקסימיום)... בכל מקרה תקחי את הפטורים שיש לך, ואין שום טעם במסלול הרגיל עבורך - הרי זה אותו דבר (בבר אילן, בת"א אין הסבה אלא רק מסלול רגיל עם פטורים, ובפועל הרבה מההסבה במילא מפצלים לשלוש שנים... כך שאם זו השאלה נראה לי שהדיון לא כ"כ מהותי... צריך לבחור בין האונ' לפי עוד שיקולים ולנסות להתקבל לשתיהן, מה גם שבר-אילן קצת בררנים לפי מה ששמעתי...) למיטב ידיעתי תהיה פטורה ממבוא לסוציולוגיה, מבוא לפסיכולוגיה חברתית, מבוא לסטטיסטיקה, שיטות מחקר, קורסי בחירה, אולי עוד קורסים... זה מספיק פטורים בכל מקרה, מאוד מקל לעומת מסלול רגיל מלא (שאת לא תעשי)...

swguy

New member
נדמה לי...

שבציונים, ואולי גם בגלל הראיון הקבוצתי. אבל זה באמת משתנה מאדם לאדם...

noffit

New member
הסבות למינהם

הסבה בבר אילן, אשקלון ואריאל. וגם המסלול להשלמות לקראת מ.א בחיפה פרוסים על פני יום לימודים אחד ויחיד + יומיים הכשרה מעשית - אולי לזה הכוונה בשלושה ימי לימודים. שווה לבדוק ופשוט להיכנס לאתרים של האוניברסיטאות.

למעלה