שאלה בקשר להרעלת מזון

ninga2

New member
שאלה בקשר להרעלת מזון

שלום למשל יש עכשיו איטריות מבושלות על השולחן למשך שעתיים-שלוש האם במשך הזמן הזה חיידקים נטפלים אל המזון ומתרבים בו ועלולים לגרום להרעלת מזון או שזה לא מחייב שכל מזון שנמצא כמה שעות בטמפרטורת החדר יהיה חשש מהרעלת מזון?תודה
 
להרעלת מזון

חיידקים יתרבו אבל בטמפרטורת חדר במזג אוויר הוכחי כמה שעות אין בעייה. זה גם תלוי אם המזון היה מקולקל לפני כן וכן בסוג המזון. סושי למשל לא הייתי מחזיק כך.
 
למעלה