שאלה בקשר להרשמה.

לוטה1988

New member
שאלה בקשר להרשמה.

הייתי רוצה להתחיל ללמוד משפטים בשילוב עם פסיכולוגיה באוקטובר הקרוב, אבל אני חוששת שלא אספיק להרשם כי רק במועד יולי אני עושה את הפסיכומטרי ומשפרת את הבגרות במתמטיקה. מישהו יודע עד מתי ניתן להרשם ואילו מקצועות נלמדים בסמסטר ב'? תודה רבה לכל העונות\ים

stkachov

New member
את כל המידע הטכני

את יכולה למצוא בשנתון ובאתר האינטרנט של האוניברסיטה, אבל אני כמעט בטוח שיולי זה כבר מאוחר מדי על מנת להרשם למשפטים/פסיכולוגיה

Driver16

New member
מנסיון אישי

אני כמעט בטוח שירשו לך להתקבל על סמך פסיכומטרי של יולי, אבל תרשמי לפני שנסגרת ההרשמה כמובן. בהצלחה.

מה הסיכוי-

להתקבל למשפטים+פסיכולוגיה עם סכם נמוך יותר מזה שמצויין באתר האונ', ובכמה נמוך יותר? ראיתי במידעת שמסכם של 650 ניתן להיות ברשימת המתנה- זה ריאלי? תודה מראש לעונים! :)

לוטה1988

New member
תודה

דיברתי איתם והם אמרו שעדיין אפשר להרשם כי עוד נותרו מקומות פנויים והם גם מקבלים את הפסיכומטרי של יולי ועכשיו יש בעיה אחרת של בגרות. ביולי אני משלימה איזה שאלון במתמטיקה שלא ניגשתי אליו לפני כן מסיבות כאלה ואחרות וכנראה שאקבל את התוצאות רק בסביבות סוף אוגוסט-ספטמבר. וזה די סיכון להרשם כי ממה שאמרו לי לא תהיה אפשרות להרשם אחרי ה-31 לאוגוסט. קיימת בכלל אפשרות להרשם עם בגרות חלקית? תודה על התשובות

למעלה