שאלה בקשר להשרצת ציקלידים...

• פותח הנושא Aviu
  • פורסם בתאריך

Aviu

New member
שאלה בקשר להשרצת ציקלידים...

שלום, הייתי רוצה לדעת איך אפשר לזרז את הזדווגותם של הציקלידים שלי? באיזה גודל מינימלי הם צריכים להיות בשביל להכנס להריון? האם יש סיכוי שסוג ציקליד מסויים יזווד עם סוג של ציקליד אחר? איך אני מזהה שהציקלידית אצלי בהריון, וכמה זמן מאז שהיא נכנסת להריון לוקח לה להשריץ? האם כדאי לבודד אותה בתא השרצה כשהיא בהריון ואם כן אז מאיזה שלב [לאחר כמה ימים]? אשמח גם לקבל קצת מידע על גידול נכון של ציקלידים מרגע השרצותם... מי שיכול לענות על הכל יבורך וכל אחד שיכול לענות לי על חלק מהשאלות יבורך גם הוא... בברכה ויוי

Suikun

New member
ציקלידים

ציקלידים לא משריצים, אלא מטילים ביצים. ציקליד זה שם כולל הכולל בו אלפי מינים, כל מין ודרכי הרבייה משלו, ככה שתצטרכי לפרט איזה זן יש לך בכדי שנוכל לעזור..

Aviu

New member
בוא נעשה סדר בדברים...

אני בן... :) בכל אופן יש לי כמה סוגי ציקלידים, שאני יודע את השמות של רק חלק... את השאר אני אתאר בתקווה שזה יעזור... יש לי ציקליד צבאי, ציקליד אפריקאי [בצבע לבן כולו] ציקליד בצבע לצהוב עם הפסים השחורים [שכחתי את שמו] וציקליד בצבע כחול זוהר עם סנפיר צהוב... מקווה שתוכל\ו לעזור לי...

Suikun

New member
תגובה

אוקי, ציקלידים זה לא כל כך התחום שלי, אז אני אשלח אותך לפטקינג http://www.petking.co.il/FishIndex/FishList.asp?Ag=All&Ob=Common תחפש שם את השמות של הציקלידים שלך, ותקרא מה שרשום לגבי הרבייה. לגבי השמות אני מקווה שמישהו פה יזהה ויוכל לעזור לך.. בהצלחה.

Aviu

New member
תודה

אם תוכל להשלים לי את שאר השאלות אני אשמח...

Aviu

New member
אף אחד לא יודע?

ולא יכול לעזור לי כאן בקשר לציקלידים?

למעלה