שאלה בקשר להתחיבות

מצב
הנושא נעול.

לימקי

New member
שאלה בקשר להתחיבות

שאלה בקשר להתחיבות
מתי עלי להביא את טפסי ההתחיבות? כבר ביום שאני לוקחת בדיקת דם או רק ביום השאיבה. אני מטופלת באלישע. אם בדיקות הדם נעשות ביולי והשאיבה באוגוסט אין בעיה מבחינת ההתחיבות? לכמה זמן תקפה ההתחיבות? אולי זה נשמע כשאלות אידיוטיות אך אצלי בקופ"ח לא ידעו לענות על השאלות ואף אמרו לי שאם אני מוציאה עכשיו התחיבות לא בטוח שזה יכסה את מועד השאיבה.

העין ה 3

New member
באיזה קופת חולים את?

שאלה בקשר להתחיבות
מתי עלי להביא את טפסי ההתחיבות? כבר ביום שאני לוקחת בדיקת דם או רק ביום השאיבה. אני מטופלת באלישע. אם בדיקות הדם נעשות ביולי והשאיבה באוגוסט אין בעיה מבחינת ההתחיבות? לכמה זמן תקפה ההתחיבות? אולי זה נשמע כשאלות אידיוטיות אך אצלי בקופ"ח לא ידעו לענות על השאלות ואף אמרו לי שאם אני מוציאה עכשיו התחיבות לא בטוח שזה יכסה את מועד השאיבה.
באיזה קופת חולים את?
זה משתנה מבית חולים לבית חולים ומקופה לקופה. בכל מקרה תצטרכי לשאול בבית החולים. נדמה לי שהתחייבות תקפה ל-30 יום. חוץ מזה שתמיד אפשר לכתוב את ההתחייבות לשלב א' (בדיקות דם ו-US) ליולי, ואת ההתחייבות לשלב ב' לאוגוסט. מנצלת את השרשור לספר לכן שבהרצליה מדיקל סנטר צריך להביא התחייבות לשלב א' אפילו אם לא עושים אותו שם. אני עושה בדיקות דם בקופת חולים, ו-US אצל הרופא ובכל זאת הם לא מוותרים על ההתחייבות. מה דעתכן? איך זה אצלכן?

eti4740

New member
האם את מטופלת באלישע חיפה?

שאלה בקשר להתחיבות
האם את מטופלת באלישע חיפה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה