שאלה בקשר להתחלת לימוד סלסה

The Gangster

New member
שאלה בקשר להתחלת לימוד סלסה

שלום אני רוצה להתחיל ללמוד סלסה, שמעתי שזה מהנה ובא לי ללמוד את זה עכשיו יש כמה שאלות יש לי אפשרות לפנות לזה זמן רק בסופשבוע אחת לשבועיים או שלוש, אז אם זה בעיה גדולה מדיי ארצה לדעת. אני לא יודע איך זה מתבצע, איזה מועדון, איך זה הולך, אם צריך להרשם לפני או שיש קורס. אז אם תתנו לי הסבר ברמה שאוכל מיד להתחיל בלמידה אני אודה לכם מאוד ואשמח מאוד תודה

ברוך הבא../images/Emo13.gif

בעקרון, בשביל לדעת לרקוד צריך להקדיש קצת זמן בשביל לתרגל, להשתפר ולצבור נסיון. פעם בשבועיים-שלושה זה ככה ככה... הכל תלוי ברמת הקליטה והקצב שיש לך. השאלה גם לאן אתה רוצה להגיע. בלי הרבה חרטוטים - ההמלצה שלי היא שבהתחלה לפחות תדאג להגיע פעם בשבוע, לקבל ידע בסיסי ונסיון בצורה חזקה ואח"כ תתקדם בקצב שלך - בסגנונות וברמות השונות. בקשר לשיטת הלימוד.. מתכונת ערב סלסה רגיל הוא בד"כ שעה-שעה וחצי ראשונות לימוד בקבוצות לפי רמות. החלק השני של הערב זה המסיבה. יש כאלה שלא נשארים למסיבה , ולדעתי זה מאוד חשוב כי כשאתה רוקד עם הרבה אנשים אתה צובר יותר ניסיון וככה הכי לומדים ומשתפרים. בקשר למקומות ריקוד: כנס לאתר www.lamusica.co.il שם מפורט לך בדף הבית כל מקומות הריקוד באזורים השונים בכל יום בשבוע.

דנה 211086

New member
לימוד סלסה

כמו שנאמר כאן, עדיף להגיע לשיעור לפחות פעם בשבוע. אם בכל זאת אתה יכול להגיע פעם ב-2-3 שבועות, אני ממליצה לך על שיעורי הסלסה באהל שם בר"ג... יש שיעור כל יום שבת. מלמדים שם סלסה גם למתחילים מהצעד הראשון, ואתה לא חייב לבוא באופן קבוע. חשוב להרשם עד יום חמישי של אותו שבוע. הכניסה בחינם. לפרטים תכנס לאתר salsa4fun.homeip.net חוץ מזה, יש מקומות שמעבירים קורסים, בדרך כלל של שמונה מפגשים, חפש באתר www.salsa.co.il בהצלחה!

roy3171

New member
מידע למתחילים

בקישור הבא יש מידע למתחילים, כולל קישור למאגרי מועדונים ומדריכים.

למעלה