שאלה בקשר להתנדבות

שאלה בקשר להתנדבות

שלום,
נתנו לי פטרו עקב מחלת קורהן ואישרו לי התנדבות ואני מיועד להתגייס על פי מה שהבנתי ב-31.08.
הייתי מעוניין לדעת איזה סוג טירונות אני עושה, האם אפשרי להישאר בבסיס ולא לצאת הביתה כל יום.
הכיוון שלי להתנדבות היא חיל האוויר, לא משרד או יומיות, ואשמח לדעת אילו תפקידים יש.

תודה!

hillator

New member
תשובות

א. מניחה שדיברת על ה31.10.
ב. במידה ותאושר לתפקיד שיאלץ לבצע טירונות 02 תבצע טירונות 02(זה באישור רופא תא מתנדבים בלבד והוא מחליט לפי תיק רפואי)
עבור מחזור אוקטובר לא תתקיים טירונות מתנדבים. ככה שמי שלא יעשה טירונות 02 לא יעשה כנראה טירונות. בדרך כלל בטירונות מתנדבים מי שגר רחוק יכול להישאר לישון שם אבל רק באישור רפואי של רופא תא מתנדבים.
ג. חיל אוויר זה חייל גדול, מה הכוון שלך בחייל? הכי טוב שתצור קשר עם תומר מש"ק המתנדבים של חיל אוויר הוא והקצינה שלו טל יעזרו לך בשמחה למצוא תפקיד. הטלפון שלהם: 03-6063562
במידה ואתה לא תופס אותם ביום א או ב תשלח כאן הודעה אני אשלח להם מייל בצבא

תשובות

אכן כן הכוונה הייתי לאוקטובר.
מדוע לא תתקים טירונות מתנדבים? היכן אני אמור לרכוש את הידע של הטירונות אם כך?
הכיוון של בחיל האוויר הוא תחום התעופה. אכן אני בקשר אם תומר, וביום ראשון אדבר עימו לגבי התפקיד.

תודה!

hillator

New member
תשובה

1. לא תתקיים כי הוסיפו מחזור גיוס. יש הרבה מתנדבים שלא עושים טירונות לא לומדים שם משהו כזה חשוב אז יהיה בסדר..
2. ממ אני מהנדסת מטוסים במקצועי אז אולי תגיד לי מה בידיוק במטוסים ואני יוכל להגיד במידה ואני יודעת. בגדול יש הרבה תפקידים אבל זה תלוי למה תאושר רפואית

למעלה