שאלה בקשר להתעמלות אומנתית

aviv75860

New member
שאלה בקשר להתעמלות אומנתית

היי!! אני בת 23 ואני יודעת שזה מאוחר מידי להתחיל ללמוד התעמלות אומנתית אבל אני פשוט התאהבתי בענף הזה!! אני מחפשת איזה חוג באזור המרכז שבעקרון מבוסס על בלט אבל שיש בו שילוב של התעמלות אומנתית - האם יש דבר כזה?? אם אין אז אולי מישהו מכיר או שמע על מורה פרטית להתעמלות אומנתית?

שרוצ

New member
לא נראלי

שיש התעמלות אומנותית לגילך כי צריך להתחיל מגיל ממש קטן ... אבל אם את רוצה את יכולה ללכת להתעמלות מכשירים , קרקע , אקרובטיקה .. יש בוינגיט חוגים לגילך . אולי תשאלי אם יש בוינגיט חוג להתעמלות אומנותית למבוגרים אני לא בטוחה אבל אפשר לנסות !

aviv75860

New member
תודה רק עוד דבר..

בהתעמלות קרקע יש אלמנטיים דומים להתעמלות אומנותית? יש שימוש בכדור למשל?

התעמלות מכשירים

בהתעמלות יש שימוש במכשירים גדולים, כגון קפיצות, מקבילים, קורה, קרקע ובמכשירים נוספים כגון קפצית, טרמפולינה וכו', בניגוד להתעמלות אומנותית שם עובדים עם מכשירים קטנים כמו כדור, חישוק, אלות, חבל וסרט. יש כמה אלמנטים משותפים גם להתעמלות מכשירים וגם לאומנותית, כמו תנועות ריקוד ובלט ואלמנטים כמו גשר וגלגול, אבל בעיקרון אלה שני ענפים שונים זה מזה.

daksha2

New member
לא..

אין שימוש במכשירים כאלה בהתעמלות מכשירים או אקרובטיקה. מה שכן, כתבו פה פעם בפורום משהו על ענף חדש בשם "התעמלות אסתטית", מין שילוב בין התעמלות קרקע לבלט להתעמלות אומנותית ולעוד משהו, אני חושבת, ובגלל ההשפעה החזקה של ההתעמלות אומנותית על הענף הזה והדמיון בניהם [לפחות עד כמה שאני הבנתי] יכול מאוד להיות שהם עושים שימוש במכשירים האלה. לפני מה שהבנתי אכן ישנם חוגים כאלה למבוגרים, אין לי פרטים בכלל אבל את מוזמנת לבדוק לגבי "התעמלות אסתטית"... בהצלחה! =]

שרוצ

New member
אולי לא

ההתעמלות האסטתית אין זריקות וקפיצות , אז תחליטי אם את מעדיפה את זה . למרות שגם זאת אופציה טובה !! כי זה מזכיר את ההתעמלות האומנותית יותר מהתעמלות קרקע !!

שרוצ

New member
אולי לא

ההתעמלות האסטתית אין זריקות וקפיצות , אז תחליטי אם את מעדיפה את זה . למרות שגם זאת אופציה טובה !! כי זה מזכיר את ההתעמלות האומנותית יותר מהתעמלות קרקע !!

aviv75860

New member
וואי תודה רבה !!נראה לי..

שההתעמלות האסטתית זה הכי קרוב להתעמלות אומנותית..

daksha2

New member
בטח שיש את זה בארץ...

הייתה פה פעם הודעה בפורום על מישהי שהזמינה אנשים להתנסות, משם אני יודעת על זה...

למעלה