שאלה בקשר לוויכוח התמידי בין לוק לג'ק

אאא109

New member
שאלה בקשר לוויכוח התמידי בין לוק לג'ק

במשך רוב העונות לוק וג'ק התווכחו ביניהם בכל הקשור לאי! ג'ון טען שהאי מיוחד וסוג של על טבעי,ג'ק היה הגישה השנייה והסצינה הכי מוכרת של הוויכוח המתמשך הזה היא שהסיצנה שבו לוק שואל את ג'ק למה כל כך קשה לו להאמין וג'ק מחזיר לו בחזרה בשאלה למה כל כך קל לו להאמין,והשתובה של לוק היא שזה אף פעם לא היה קל.אוקיי אזהשאלה שלי היא בעצם למה ג'ון שמנסה לשכנע את ג'ק שהאי מיוחד לא מספר לו שהאי בעצם נתן לו את היכולת ללכת שוב?ושהוא היה נכה לפני ההתרסקות באי? הרי הוא מנסה כל הזמן לספק לג'ק הוכחה שהאי הוא באמת מיוחד.

לוק לא סיפר את זה לאפחד

והיחדה שיודעת את זה זו רוז (של ברנרד) ולוק לא יודע שהיא יודעת. גם האחרים יודעים את זה ומיכאיל כמעט אמר לו את זה (ENTER 77). גם לי תמיד הציק למה לוק לא מספר את זה לאפחד אבל זה משהו שעבר. לוק היה פתטי לפני ההתרסקות ועל האי קיבל כח והפך להיות משהו מיוחד. אפילו בון או צ'ארלי אמר פעם שהכי בטוח זה עם לוק. מאפס מאופס הוא הפך להיות הקונטרה של המנהיג. .......היפה בכל זה זה שבפרק האחרון כשסמוקי מדבר אל ג'ק כלוק ומנסה להעלות איתו זכרונות מההצ', ג'ק אמר משהו שהדהים אותי (למרות כל הכעס שלו על לוק שמת והתמימות שלו) שהוא(סמוקי) מזלזל במותו של לוק ע"י הדיבורים האלו ...

אאא109

New member
כן אני יודע שהוא לא סיפר את זה לאף אחד אבל

אני לא מבין למה הוא לא ניסה להראות לג'ק באמת את מה שהוא התכוון אליו?הוא אומר לג'ק שהאי הוא מקום לגאולה שלהם ושהוא תיקן אותם אבל לא מסביר לג'ק מאיפה הוא קיבל את האמונה הזו.מה הוא ציפה שג'ק יבין ישר למה הוא מתכוון?א אה כן ובקשר לזה שהם אמרו שהכי בטוח להסתובב איתו זה בעיקר כי בעונה הראשונה גם היה לו ביטחון עצמי רב יחסית וגם כי נראה שהוא היה מחובר לאי הזה וצדק בנוגע להרבה דברים גם נראה כצייד מיומן.

JohnLocke

New member
לוק אהב את הטאבולה ראסה

של האי, ורצה לשכוח מכסא הגלגלים שהיה לו לפני האי. כשהוא סיפר לבון על הנכות ובון שאל איך הוא נהיה נכה, לוק אמר "זה לא משנה עכשיו". חוץ מזה, שבמצב ההכחשה/אי-אמונה של ג'ק בעונות הראשונות, גם אם לוק היה אומר לו שהוא היה בכסא גלגלים לפני ההתרסקות, ג'ק לא היה מאמין לו בכל מקרה.

אני ואתה וידעים שהוא היה נכה לפני ההתרסקות

ושהנכות שלו באה ממקום מאד כואב פיזי (כתאונה) ונפשי (אביו).... אבל למה שמישהו שמה יאמין לו שהוא היה נכה לפני זה? איך הוא יכול היה להוכיח את זה כדי לקדם את טענותיו על האי המסתורי? הרי מי באמת יכול ללכת אחרי שהוא נכה לגמריי? מבינה מאיפה השאלות שלך באות .....

למעלה