שאלה בקשר לוויקות

4דנית

New member
שאלה בקשר לוויקות

אם מישהו יודע איך בדיוק עושים את ה"מעגל" כשעושים טקסים אני אשמח לשמוע, כי הבנתי רק בכלליות איך זה הולך... תודה מראש

כרמית.

New member
לא הייתי קוראת לזה אתר וויקה

הרשמי
. זה בסך הכל אתר של אחת הקבוצות ואתר חביב ביותר ומאוד אינפורמטיבי למתעניינים וסקרנים, אבל גם שטחי למדי.

morning star

New member
למה מורכב?

ישנם סגנונות שונים של בניית מעגלים, ובסופו של דבר אין "נוסח מחייב", כך שכל אחד, בעצם, יכול לפתח סגנון משלו. ברוב הסגנונות מופיעים האלמנטים הבאים: -קריאה ל"רבעים" - אם כיסודות, אם כ"מגדלי השמירה" (סגנון שאומץ ממסדר "שחר הזהב"), אם כמלאכים (אם כי לא כל כך בויקה...) או בכל דרך דומה אחרת. -קריאה לאל ולאלה. ואין כזו "חיה" - "אתר הויקה הרשמי"... שלך הנווד

morning star

New member
דוגמא שלי

איני נוהג לדבוק בבניית מעגל אחת מסויימת, ואני משתמש בכמה - כאלו שקראתי, כתבתי או "המצאתי" באותו הרגע... לדוגמא: פונה תחילה לכיוון צפון (הכיוון שנחשב לכיוון ה"אלה" לעיתים, יש המתחילים מפניה לכיוון מזרח. אני עושה לעיתים כך ולעיתים כך) - קורא לאדמה - "אדמה שמעי קריאתי והיי עדה למעגלי. ברוכה תהיי" (או נוסח אחר כלשהו. זאת דוגמא). אח"כ לכיוון מזרח - קריאה לאויר. דרום - אש. מערב - מים. (ישנן גם ואריצאיות לכיווני היסודות, אבל על זה בזמן מאוחר יותר). אח"כ אני מזמין את האל והאלה - אני אוהב להשתמש ב- CHARGE (הן של האלה והן של האל), ובנוסחים אחרים. לעיתים, במיוחד בסו´וין, אני גם מזמין את רוחות אבותיי. כמובן, שבסוף הטקס, אני אומר תודה לכל היסודות, לאבותיי ולאלים על שנכחו במעגל. שלך הנווד

למעלה