שאלה בקשר לזלוטי..דחוף..

שאלה בקשר לזלוטי..דחוף..

שלום,אני טסה לפולין עוד יומיים עם משלחת של "השומר הצעיר"(תנועת נוער) ואמרו לנו להמיר כאן בארץ 5 דולר לזלוטים ליום הראשון בשביל השירותים ועוד דברים שנצטרך ואת השאר להמיר שנהיה כבר שם בהמשך.. בכל הchange למינהם שיש בעיר שלי,אמרו לי שהם לא מחזיקים זלוטים. מה עושים?! האם כדאי להחליף תכסף פה בנתבג?

טיפקסית

New member
קודם כל שלום משמוצניקית לשעבר [אני]

קן אופק-מוסד של חולי נפש. אופק כאן ויאללה בלאגן [אני ספציפית מעברון,אבל קן אופק נשמע טוב יותר]. ולשאלתך. אין שום סיבה שלא להחליף כסף בנתב"ג,למרות ששמעתי שהם גובים עלמה די יקרה. נסי אולי באחד הבנקים בעיר שלך יוכלו לכוון אותך,אין מצב שאין מקום בעיר שלך שאפשר להמיר דולר לזלוטי. תשאלי אולי יש מישהו מהעיר שלך או אפילו מהקן שיצא בעבר למסע ובמקרה נותרו לו קצת מטבעות. בהצלחה

יואו איזה כיף ששמוצניקית ענתה לי=]

אהמ יש מצב שלבן דוד שלי נשארו קצת זלוטים..אבל זה לא בטוח=S ואמרו לנו שיכוליות לא יהיה כל כך זמן לדברים האלו בשדה[סתם לחוצים השמוצניקים האלו,אנחנו גם ככה נדפוק איחור שמוצניקי]

טיפקסית

New member
האמת שזה נכון לגבי לוח זמנים

אתם מגיעים לנתב"ג בשעה מסוימצ,ואצלינו הבדיקות הבטחוניות לקחו בערך 3 שעות [באמת! שלוש שעות!]. אח"כ היה לנו איזה שעה בדיוטי פרי,אולי קצת יותר אני אפילו לא זוכרת. במידה ויהיו חסרים לך ייתכן שמישהו שיוצא איתך יוכל להלוות לך ביום הראשון,אם תהיה בעיה ניתן תמיד לפנות למדריכים. לא רצוי להחליף בנמלי התעופה הפולנים,זה לא משתלם [לפחות אצלינו זה לא השתלם כשאני הייתי שם,עברו מאז כבר שנתיים וחצי] אגב אם כבר שתינו שמו"צניקיות הנה תמונה שמו"צניקית מהיום האחרון למסע שלי. צולם בחוות הכשרה גרוכוב [נראה לי שגם אתם אמורים להיות שם],אני בשורה התחתונה על הברכיים במרכז השורה אני עם המשקפיים.

trigotrigo

New member
אנשים משועממים

בשמת הכל בסבבה

cohen shir

New member
זה שאתה צופיפניק חומד זה לא אומר...

שאתה יכול לזלזל בתנועות נוער אחרות. תתביש לך! ותדבר איתי כבר! משוגעת עלייך!

חח כן הסבירו לנו את זה...

ממ תודה, אני הסתדרתי עם הזלוטים בן דוד שלי שנסע לא מזמן הביא לי איזה 30 זלוטים חחחח... את בטח מכירה את פרנסיה,היא היתה קומונרית שלי שנה שעברה=]

Old Cat

New member
השער הכי גרוע - בשדות התעופה

ואחר כך בבנקים השונים. אבל לפעמים אין ברירה, אצל חלפנים מקומיים ברחובותינו קשה מאד למצוא זלוטי. בשדה התעופה עצמו אחרי ביקורת דרכונים ניתן להמיר לזלוטי, אבל עם עמלה כך שהעיסקה מאד לא כדאית. אם צריך אפשר להמיר שם 20 דולר (כמעט 60 זלוטי) שיהיה ליום הראשון. זה הכל.

trigotrigo

New member
אני מציע - פשוט להתאפק קצת.

שירותים לעשות במטוס לכל המאוחר, ואחר כך להחליף דולר לזלוטי בקנטור הראשון שנותנים לכם. זה לא יותר מדי

את יכולה להחליף בשדה תעופה בפולין

תחליפי שם משהו כמו 10$ ואח"כ תחליפי יותר כסף אצל הקנטור.... זה מה שאני עשיתי..

למעלה