שאלה בקשר לחברת" ארי"

IBIZA5

New member
שאלה בקשר לחברת" ארי"

מישהו מכיר היא גם מנצלת את עובדיה או שהיא בסדר

האם יש לך חוזה שלה?

אני אוסף פרטים על חברות שונות בתחום. ממה שסיפרו לי, לחברה זו יש פטנט יחודי- ניכוי כסף ממשכורות העודים עבור פלאפון מקצועי. זה לא שהחברה נותנת להם פלאפון, היא גובה כסף עבור התקשרות אליהם. האם זה נכון?

עזוב אותך שטויות בוא אלינו

אחלה אנשים כמו משפחה אחת גדולה- ותאמין לי שדואגים לעובדים לא כמצו שאר החברות דרושים/ות לעבודה מיידית מאבטחים/ות חובשים/ות ומגישי/ות עזרה ראשונה לליווי בתי ספר. שכר גבוה. הטבות לחיילים/ות משוחררים/ות הכשרה תינתן למתאימים/ות .עבודה מאתגרת ומהנה לבעלי/ות כושר הליכה ואוהבי אטרקציות. מעומדים/ות מכל ערי המרכז. העבודה מתאימה לסטודנטים/ות דרושים מאבטחים חסונים לעבודה מיידית לאבטחת מעדונים ניתן ליצור קשר פלאפון 0546962001 טלפון משרד- 039562202 מייל [email protected]

אל תשמע לו- חברות אבטחת הטיולים עוסקות בגניבה

מעובדיהן. שכר גבוה אצלן זה פחות משכר מינימום. אם באמת דואגים אצלכם לעובדים- למה שלא תפרסם את תנאי העבודה אצלכם?

joshh

New member
אני לא רוצה את התנאיפ בע"פ.

אני רוצה לראות חוזה שלהם ואני רוצה לראות ת.שכר של עובדים. אם הם באמת חברה שנותנת את הכל הזכויות לכל העובדים. אני מוכן להשקיע מכספי הפרטי לפרסם אותם, לבנות תכנית אסטרטגית שיווקית שתגרום להם להיות מספר 1 בישראל ויותר מזה, לשלוט על השוק. טוב שמשפחה כזו אפשר לבחור.... אתה חוטף מאבא עד שאתה מבין שיש דברים יותר טובים...

למעלה