שאלה בקשר לחדר כושר

שאלה בקשר לחדר כושר

אני רוצה להוריד בערך 15-20 ק"ג. אני עושה הליכות בחוץ כל יום עד שעה הבעיה שלי מתרכזת בעיקר בבטן... היתה תקופה שהייתי נוסעת על אופני כושר כל יום כ-20 דקות והולכת בחוץ שעה והצלחתי לרדת יפה. שמעתי שנסיעה באופניים גורמת לבעיות ברכיים, ואני לא יודעת אם זה מומלץ במיוחד שלא מזמן התחילו לי כאבי ברכיים. השאלה שלי היא כזאת.. האם כדאי בכלל ללכת לחדר כושר, בכל זאת אני לא כוסית שרוצה לעצב אני רק בהתחלת הדרך...האם כדאי ללכת לשם רק בשביל אופני כושר? כפיפות בטן והליכות אני יכולה לעשות לבד. וגם אין לי בגדי ספורט מיוחדים, מה צריך בעצם ללבוש שם? ובגדול אני מתביישת מאוד להיות במקום שמוקף אנשים שרואים אותי.. יש למישהו עצה? תודה!

חן M

New member
עצה../images/Emo140.gif

חדר כושר מיועד לכולםםם!!!
אין זה מקום מפגש של אנשים שיוצאים לדיסקוטק [יש כאלה שכן אבל ברור שזה לא רציני] אלה מקום לאנשים רציניים שמוכנים להשקיע מזמנם ומכוחם עבור חיים איכותיים יותר לאוך זמן... בקשר לכאבי הברכיים נסי לבדוק מה מקור הבעיה אצל גורם מוסמך[רופא] יכול להיות שאינך יושבת בצורה נכונה ומתאימה את עצמך לאופניים בהחלט מומלץ ללכת לחדר הכושר חדר כושר מותאם לכולם!!! והוא לא מקום ל"כוסיות" אלה לאנשים שבאים כדי להתאמן ולהגיע לתוצאות ולא לדבר על הא ודה ... דוקא בחדר כושר תוכלי לגוון את הפעילות האירובית במידה ויש שם את המכשירים הבאים: אופניים,קרוסטריינר,הליכונים. ואת תוכלי לקבל תכנית ממדריך שתכלול תרגילים לכמה קבוצות שרירים ולאו דוקא רק לתרגילי בטן.. הלבוש לחדר כושר הוא כזה : לבוש ספורטיבי מן הסתם .. אין זה חייב להיות לבוש צמוד אך אסור לבוא לחדר כושר עם ג'ינס או נעלי עקב או סנדלים... בבואך לחדר הכושר תביאי אישור רפואי מרופא הכולל בתוכו הצהרה שאת כשירה ורשאית להתאמן בחדר הכושר. שתדעי אני באופן אישי מעריך אנשים שבאים להתאמן ומתמידים אין זה משנה מהיכן האדם מתחיל יותר חשוב הוא לאן הוא מגיע וזה הרבה יותר מתוק כשהדרך לא קלה כי אז את תעריכי באמת את הדרך.... המון המון בהצלחה

למעלה