שאלה בקשר לחוו"ד רופא מטעם הביטוח

ohadDH

New member
שאלה בקשר לחוו"ד רופא מטעם הביטוח

שברתי בת"ד את האף (לא עברתי ניתוח...אני עם אותה סיטואציה עדיין..) בכל אופן בדק אותי לא מזמן מנהל אגף א.א.ג בביה"ח מסויים שמצא שגשר האף מחיצות ועוד כמה דברים אצלי שבורים והאף חייב לנותח. כשבאתי עם זה לעו"ד שלי הוא כנראה הציג את זה לחברת הביטוח שהיא מצידה שלחה אותי ל"מומחה" שלהם שזה בדק אותי לא שהוא רשם שאין לי כלום הוא גם הוסיף "שהתובע יהנה מהספק" בסגנון של ממש זילזול... ואללה לא ידענו כבר מה..מי..מו..זה אומר ככה השני ככה... שילמתי לרופא פרטי שיבדוק אותי(לא דרך העו"ד ולא דרך חברת הביטוח!) זה שוב אמר לי שאני כדבריו"חייב לנתח את האף במהירות"... השאלה שלי היא האם אני יכול לתבוע את הרופא של חברת הביטוח? זה לא הגיוני שחוות דעת של רופאים כל כך סותרות שבמקרה זה הרופא של חברת הביטוח?!.....מה אתם מציעים לי לעשות? תודה.

ניתוח באף לאחר תאונת דרכים

שלום רב, לא ברור לי, במסגרת מה נשלחת למומחה מטעם הביטוח, הרי מדובר כאן בתאונת דרכים, ואז הצדדים לא רשאים להגיש חוות דעת מטעמם. אם המומחה שהזכרת, הוא המומחה, שנקבע בהסכמת הצצדים, שיכריע בהערכת מצבך הרפואי לצמיתות, הרי הוא אמור להיות נטרלי ולא מטעם הביטוח. משהו במה ששאלת לא מסתדר. אם אכן מדובר במומחה הנטרלי, ולפי דעתו אין מקום לניתוח, לכל היותר חברת הביטוח תטען שהיא לא תממן את הניתוח. אבל, אם אכן כך הוא המצב, ניתן לשאול את המומחה שאלות נוספות ואפילו לחקור אותו בביהמ"ש, ואז הוא גם יכול לשנות את דעתו. ולכן, אם אכן כך המצב, ומצב האף מפריע, ראשית תנתח אותו, ושנית תן לעורך הדין להלחם מול חברת הביטוח. בברכה,

ohadDH

New member
אז רגע גם לי לא מסתדר...

אני בטוח במיליון אחוז שהעו"דשלי שלך אותי כבקשת חב' הביטוח לרופא שלהם....מה חסר פה? תראי אני לא מבין בזה שיט....אבל לא מתחבר לי בכלל כל העניין הזה...מה להגיד לעו"ד שלי ? טענות? מ ה לעשות? תחשבי על זה אדם ממוצע כמוני זורם על מה שאומרים לו...זאת בעיה...

חסר שיתוף

שלום, זה לא טוב שאתה לא "מחובר" למה שקורה. קבע פגישה ותבקש הסבר על התהליך, האם המומחה הוא המומחה המחייב,האם עורך דין מתכוון לנסות לערר על קביעתו, מה צפוי לך בעתיד ועוד ועוד.. בברכה,

למעלה