שאלה בקשר לחוק מסוים

• פותח הנושא 55
  • פורסם בתאריך

55

New member
שאלה בקשר לחוק מסוים

שמעתי שמועה שבקרוב יהיה חוק שעל כל מוצר שאני מחזירה יחזירו כסף ולא יתנו זיכוי האם זה נכון?

odedg

New member
החזרת כספים וביטול עסקה

55 היי זה בטוח שזה באמת טוב? זה יהיה לכל מוצר? גם רכב? גם דירות? מה יעשו עם המוצרים שיחזירו? אני כרגע לא קובע עמדה, רק קורא למחשבה מקיפה ולא נמהרת!

גבשבור

New member
יש ויש גם בארץ הקודש

החברה שמקושרת ללינק המצורף גם מוכרת מוצרי חיסכון ששווה להציץ בהם ולנסות , גם נותנת אחריות ארוכה (7 שנים!) וגם - מחזירה כסף "ביד" גם אחרי 90 ימי שימוש במוצריה. סטנדרט אמריקאי ראוי להצדיע להם ולקנות (אם צריכים כמובן) www.kfaron.co.il/tadmit

DizzyMissLizzy

New member
ומה הם עושים עם מוצר

שהשתמשו בו והחזירו אותו? הם מוכרים אותו למישהו אחר ????

גבשבור

New member
הם מחזירים לחברה

זו מדיניות החברה וכך היא נוהגת יתכן ומשתמשים בהחזרות להדגמות / תצוגה כל חברה שמכבדת את עצמה יודעת שלקוח שמכריחים אותו לא חוזר אלא אם הוא פר.... חברות רציניות יודעות שלקוח שמקבל יחס הוגן גם חוזר בעתיד וגם מספר לכל העולם שהחזירו לו כסף.. אז מי צודק ומי טועה?

DizzyMissLizzy

New member
ומה הם עושים עם מוצר ...

... שהשתמשו בו והחזירו אותו? הם מוכרים אותו למישהו אחר ????

אנבלrh

New member
כמי שעבדה 4 שנים בסופרמרקט...

חוק שכזה יכול באמת להמית אסון בתחום המזון. אני לא יודעת עד כמה טוב אתם מכירים את הצרכן הישראלי, אבל הוא פשוט מסוגל להכל, מהחזרת מוצר שלא נקנה באותה חנות ועד להחרת מוצר שהספיקו כבר לחסל חצי ממנו (לפחות). יותר מזה, במקום העבודה שלי ידוע היה שאצלנו לא מחזיקים "טרה", ומדובר בסופר באיזור קטן, לאוכלוסייה קבועה, למרות זאת נתקלנו לא פעם ולא פעמיים באנשים שהתווכחו איתנו שהם קנו אצלנו "טרה". מה גם, שהיו כאלו שעשו ניקיון במקרר, ופשוט הגיעו אלינו עם 10 מוצרים לפחות (ואני לא מגזימה בכלל!) שפג תוקפם, על-מנת להזדכות עליהם. אני מודה שלעיתים "שכבו" על המדף מוצרים שפג תוקפם, אך תמיד ניתן היה לוודא שאכן מדובר במוצר מהחנות שלנו, או בכלל שנקנה לאחרונה. בנוסף לכך: לא כל החברות מזכות אותנו במלא המחיר, אם בכלל. ויש חברות שלוקח להן חודשים לזכות אותנו, ובמיוחד בסוף שנה כשהן מתחילות את ספירת המלאי מתחילת חודש אוקטובר, דמיינו לעצמכם מה זה להחזיק מוצרי בשר או חלב שפג תוקפם במשך 3 חודשים. א. אין מקום. ב. הריח שזה עושה.......
בקיצור: אם מתכוונים לחוקק חוק כזה, מומלץ מאוד שיהיו בו הרבה תתי-סעיפים מתנים ומגבילים המתייחסים לצרכן. וכמה וכמה תתי-סעיפים המתייחסים לחברות עצמן ולמדיניות ההחזרות שלהן. אני

למעלה