שאלה בקשר לחיזוק כף היד

שאלה בקשר לחיזוק כף היד

להוציא את האימונים שלי בחד"כ כושר,מתח,ריצה וכו' , אני רוצה ביום יום להחזיק אצלי קפיץ יד ולעשות כמה חזרות שצריך על מנת לחזק את כף היד (כמו הכח שמרגישים שלוחצים יד למישהו) רציתי לדעת כמה סטים לעשות ביום וכל כמה זמן וכמה חזרות ? תודה , והמשך שבוע מצויין.

oridoron77

New member
Capitan Of Crunch

זהו אחד מהקפיצים הכי איכותיים שאני מכיר, נסה להזמין באיביי. משהו בסטנדרט פחות מזה, ספק אם יפתח לך כוח. *יש אגב תרגילים שאפשר לעשות בחדר כושר עם ציוד. אורי

Seth Able

New member
../images/Emo13.gif

קפטן קרנץ זה מה שאוכלים לארוחת בוקר, אתה בטח מתכוון לCaptains of Crush

shtrooodel

New member
מה ההבדל בינו לבין האחרים?

מודה שמעולם לא נכנסתי לפינה הזו, אבל במה הוא שונה מכל קפיץ אחר (באותה עוצמה)? על פניו נראה כמו אותו המבנה, סביר שהחומרים איכותיים יותר ואולי הקפיץ ישמור על תכונות קבועות יותר לאורך זמן אבל במה יתבטא השינוי בפועל?

כמו איזה תרגילים אפשר לעשות בחד"כ?

תודה רבה. ואם כבר יש לי קפיץ נחמד בבית איזה סטים ומה לעשות איתו ?

alfi7

New member
דדליפט,מתח,חתירה בהטייה ישפרו לך את כוח הגריפ

רק אל תשים רצועות,מגנזיום אם צריך...

Fit2day

New member
ממליץ על Super Gripper Ivanko

אני משתמש בו והוא מצויין.הייתרון המשמעותי שלו לעומת קפיצים אחרים שאפשר לשנות את ההתנגדות שלו (כמה עשרות אפשרויות) ואז לא צריך להחזיק כמה קפיצים שונים תסתכל בקישור http://www.youtube.com/watch?v=1lT7GlY64_M לגבי סטים וחזרות? הכל הרי עניין של נזק מול התאוששות. מפני שאף אחד לא יודע מה ההתנגדות של הקפיץ שלך, וכמה זמן לוקח לך להתאושש בין האימונים. אי אפשר להמליץ לך בשלב הזה. לעומת זאת אם תגיד לנו כמה חזרות אתה מסוגל לעשות במקסימום - רצוף עם הקפיץ שברשותך. אוכל להסביר לך איך למצוא ולהעריך מה תוכל לעשות איתו כדי להתקדם (לכיוון סיבולת כל עוד ההתנגדות לא משתנה). לגבי ההמלצה של Ori מנהל הפורום, הקפיצים שהמליץ לך עליהם אכן באיכות הגבוהה ביותר, הם עמידים ביותר (יש כמה רמות שניתן להשוות אותם בין 50 ל -400 או350 פאונדס בקפיצות של 50) , ואז תצטרך להחזיק כמה קפיצים בנפרד. הם משווקים די טוב ויש תחרויות בכל מיני מגזינים לגבי הרמות הגבוהות שמעט ספורטאים בעולם הצליחו לסגור אותם. אביעד AviadTheCoach מאמן כושר אישי

oridoron77

New member
אם ההייתי יודע על הסוג הזה לפני

ההייתי קונה אותם. הקפיצות בדרגת הקושי יותר נמוכות, הקושי הכי גבוה מגיע לאותו קושי שהCAPITAN OF CRUSH מגיע. שאלה אליך אביעד. האם באמת הצלחת לחזק את האחיזה שלך מהקפיצים הנ"ל, או שהם יותר היוו אינדקציה להתקדמות חוזק הגריפ שלך, כתוצאה מתרגילים כבדים. אורי

Fit2day

New member
האחיזה היא לא מהקפיצים

האחיזה היא בעיקר מTIMED HOLD שאני אוהב לעשות פעם-פעמיים בחודש http://www.youtube.com/watch?v=2k68apW_Vgg צירפתי קישור הקפיצים זה משהו שעוזר לאותה מטרה של ללחוץ אותם. בשביל להיות מסוגל להחזיק משקל כבד פשוט צריך להחזיק אותו. יש המון תרגילים שונים ומשונים לגריפ וצריך להתייחס לזה בצורה שונה. כאשר בסה"כ השילוב של רבים מהם ייתן איזה כוח כללי כלשהו לכופפי האצבעות. אביעד

אתה יודע יש לי קפיץ

פשוט,רציתי רק לחזק קצת את היד הלכתם איתי לתורת הקפיצים,תודה. אני ינסה , אני זוכר שלפני כמה שנים שהייתי עושה בקפיץ די הרבה אחרי כמה ימים טובים אולי גם שבועות התחילו לי כאבים חזקים ביד,ואז הפסקתי. אז כנראה שהייתי מעמיס יותר מדי , גם יכול להיות. בארץ איפה אפשר לקנות קפיץ ברמה טובה?

למעלה